Vähän kuin sekatavarakauppa ! :)

Olemme saaneet positiivisena palautteena olevamme vähän kuin vanhan ajan sekatavarakauppa :) Meiltä löytyy jokaiselle jotakin!

Otamme myös mielellämme ideoita ja toiveita vastaan niin valikoiman kuin palvelumme suhteen. Mottomme kuuluukin:

JOS OLET TYYTYMÄTÖN MEIHIN, ILMOITATHAN SIITÄ MEILLE, 

 -JOS OLET TYYTYVÄINEN MEIHIN, ILMOITATHAN SIITÄ MUILLE!!

AINUTLAATUINEN VALIKOIMAMME

Miten valikoimamme on muodostunut?

Kiinnostus puhtaita raaka-aineita ja ruokaa kohtaan on Tiinalla lähtenyt ravintoterapeutin työn kautta. On ollut hienoa huomata mitä saakaan aikaan hyvinvoinnille keholle sopivalla, kehoa tukevalla ravinnolla. 

Olemme muokanneet elintarvikevalikoimamme täysin omanlaiseksi seuraaviin punaisiin lankoihin pohjautuen. Valikoimamme tuotteet eivät sisällä valkoista vehnää tai valkoista sokeria ja lisäaineet olemme karsineet puolestanne pois tai minimiin. Esimerkiksi nykypäivän gluteenittomien tuotteiden valikoima on helposti kaiken kirjava ja kaukana terveyttä tukevasta. Näin ollen olemme karsineet myös gluteenittomien tuotteiden valikoimasta pois ylimääräiset tärkkelykset ja piilosokerit.

Valmistajia/Maahantuojia

Luonnonkosmetiikka: Frantsila, Flow, Sante, Weleda, Benecos, Ekovista, Acorella, Mossa, Cattier, Honey Story, Lavera...

Ekologiset kodinpuhdistustuotteet: Mummi ja Minä, Lempi, Ecover, Method, Sonett, Kaunis...

Luontaistuotteet yms: Natura Media, Aboa Medica, Biolatte, Solgar, Valioravinto, Frantsila, Pohjoismaiden terveyssuihkeet, Hankintatukku, Bioteekki, Biomed, Wild Nutrition, Vogel, DCG, Reckeweg...

Käsityöt: Baabuska Design, Pisama Design, Merja Honkala, SoMa, Art-Keranium...