Vauvan itkua,pitkiä ja raskaita valvottuja öitä, vatsavaivoja, astmaa, ihottumaa... Miten nämä liittyvät Tupalanmäen Puotiin?

Puotipuksuna puuhailen minä eli lietolainen ravintoterapeutti Tiina. Olen aiemmalta ammatiltani lastentarhanopettaja, mutta kun lapsillani 10-13 vuotta sitten ilmeni vauvana terveysongelmia, sai polku uuden käännöksen. Sain lapsilleni apua ruokavaliomuutoksilla ja se oli suurena pontimena, että heräsi halu auttaa myös muita, kun itse olin pitkään yksin lasten terveysongelmien kanssa.

Löysin ravintoneuvoja koulutuksen Helsingistä, Terveysopisto Saluksesta ja se oli menoa sitten jo ensimmäisestä kurssista lähtien. Asiat veivät mennessään ja mielenkiinto kasvoi koko ajan lisää. Näin ollen eteen tulivat myös ravintoterapeutin opinnot, joista valmistuin v.2011. Reilu neljä vuotta sitten halusin lähteä auttamaan vastaanottotyön lisäksi ihmisiä myös myymälästä käsin. Tarjota asiakkaille puhtaita vaihtoehtoja, valmiiksi karsittua tuotevalikoimaa, helpottaa ihmisten terveyttä tukevaa arkea. Tämä polte on edelleen päällä, niin vastaanottotyössä, kuin myymälässä. Tupalanmäen Puoti on uudenlainen sekatavarakauppa, sisältäen ainutlaatuisen elintarvikevalikoiman, jota täydentää laaja muu valikoima.  Tervetuloa tutustumaan! 

Sydämellä hyvinvointisi tueksi <3 

-Tiina, dipl.ravintoterapeutti