Tervetuloa Tupalanmäen Puodin verkkokauppaan!

 

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen valikoimaamme nyt myös verkkokaupassa!

Meiltä löydät täysipainoisia elintarvikkeita, ekosertifioitua laadukasta luonnonkosmetiikkaa, luontaistuotteita, ekologisia kodinpuhdistustuotteita sekä lahjatuotteita. 

Käytämme paljon aikaa valikoimamme suunnitteluun ja kehittämiseen. Hyödynnämme erityisesti vankkaa osaamistamme ravinnon ja luonnonkosmetiikan osalta. Pidämme erityisen tärkeänä, että Sinä voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat ekologisesti ja eettisesti tuotettuja, mahdollisuuksien mukaan kotimaisia tai läheltä, pientuottajilta ja perheyrityksiltä. Puhdasta, turvallista ja luonnollista- sellaisia ruokia ja tuotteita, joita itse käytämme arjessa ja joita perheemme, lapsemme ja läheisimpämme käyttävät. 

Varastovalikoimastamme et löydä tuotteita joissa on käytetty valkoista vehnää tai valkoista sokeria -myös kaikki ylimääräiset tärkkelykset ja lisäaineet on karsittu pois puolestasi. Meiltä löydät moneen erilaiseen ruokavalioon sopivia tuotteita.  

Olet sydämellisesti tervetullut viihtymään verkkokauppaamme! 

Päivitämme verkkokauppaamme. Pahoittelemme mahdollista ylimääräistä vaivaa ja kiitämme ymmärryksestä :)

Mikäli Sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme tai ostosten tekemisestä verkkokaupassa, olethan yhteydessä info@tupalanmaenpuoti.com tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta!

Iloa ja Onnea vuoteen 2018 & mukavia ostoshetkiä toivotellen,

 

Tiina, Karoliina ja Katariina

Tupalanmäen Puoti

 

Toimitusmaksumme:

Postikulut 2,90 eur 

 

alle 50 eur tilauksiin 6,90 eur

yli 150 eur tilauksiin ilmainen 0 eur

Nouto Kivijalkamyymälästä Liedosta ilmainen 0 eur

YHTEYDENOTTO
Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.