Ajankohtaiset hoidot kampanjahinnoilla:

Lue mitä EkoKauneushoitolasta on kirjoitettu:

Tervetuloa EkoKauneushoitolaan ekokosmetologille!

EkoKauneushoitola Karoliina Käyhkö sijaitsee Tupalanmäen Puodilla Liedon ytimessä, vain vartin matkan päässä Turusta. Tupalanmäen Puoti on hyvinvointiin ja ekologiseen elämäntapaan keskittynyt ekopuoti. Puodilla toimii Ekokauneushoitolan lisäksi ravintoterapeutti ja hieroja. EkoKauneushoitolan ja Puodin ajatuksena on tarjota kokonaisvaltaisia hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluja ekologiselta ja eettiseltä pohjalta. Ekokauneushoitola on Suomen Ekokosmetologit Ry:n ja Suomen Kosmetologiyhdistyksen SKY jäsenhoitola. Lue lisää ekokosmetologeista tästä:  www.ekokosmetologit.fi

Ekokauneushoitolassa saat päästä varpaisiin rentouttavia ja kokonaisvaltaisia luomulaatuisia kasvo- vartalo, käsi- ja jalkahoitoja. Lisäksi pääset lempeisiin Ayurveda-ja Aromahierontoihin, tehokkaaseen Cupping Massage imukuppihierontaan tai perinteisiin ripsi- kulmavärjäyksiin ja ammattilaisen tekemiin kestäviin meikkeihin. Ekokauneushoitola on myös turvallisen rusketuksen asiantuntijahoitola, eli saat markkinoiden parhaan Vita Liberata ekospray- eli suihkurusketuksen meiltä. Tutustu hoitoihin täällä ja hoitolan hintoihin täällä:

Uskon, että sillä mitä tuotteita käytämme ihollemme kotona ja hoitolassa on merkitystä. Meitä, Sinua ja minua sekä luontoa ajatellen, olen valinnut puhtaat, turvalliset ja eettiset luonnonkosmetiikkatuotteet EkoKauneushoitolaani. Pääsarjana hoitolassa käytetään suomalaista marjoihin perustuvaa vegaanista & ekosertifioitua EKOPHARMA Helsinki ammattilaissarjaa. EKOPHARMA hoidoilla saadaan ihossa aikaiseksi näkyviä tuloksia esim. erilaisien herkkyyksien, ruusufinnin tai aknen kanssa.  Aroma ja Ayurvedahoidot tehdään Frantsilan laadukkailla luomuyrttituotteilla. Lisäksi hoitolassa on käytössä ranskalainen, 100% luomulaatuinen ja käsinkerätty Beauty Garden sarja, joka edustaa luonnonkosmetiikkaa sen puhtaimmassa merkityksessä. Jalkahoidoissa käytetään luomulaatuista ammattilaisille suunniteltua tehokasta Gamarde Sante jalkojenhoitosarjaa. Ripsien ja kulmien värjäyksessä käytössä on perinteisten kosmetologien käyttämien värien lisäksi Refectocil Sensitive sarja erityisen herkistyneille. Meikkisarjana Ekokauneushoitolassa on ammattitasoinen Boho Green Make-Up. Spray-eli suihkurusketuket tehdään turvallisella ja luonnollisella Vita Liberata ekorusketusaineella. Hoitolan Lahjakortteja, EKOPHARMA HelsinkiFrantsila, Beauty Garden 100% luomuBoho Green make-Up,  Gamarde Sante 100% Organic sekä Vita Liberata tuotteita voit kaikkia ostaa sekä Kivijalkamyymälästämme Liedosta, että Verkkopuodistamme

EkoKauneushoitola Karoliina Käyhkö@ Tupalanmäen Puoti, Hanhipolku 2L 1 21420 Lieto www.tupalanmaenpuoti.com/ekokauneushoitola. 

AVOINNA joustavasti ma-la, tuoteostoksille pääset Puodin aukioloaikojen puitteissa arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-14.

Kaivatessasi yksilöllisempää luonnonkosmetiikan tuoteneuvontaa tai siirtyessäsi luonnonkosmetiikan käyttäjäksi ensimmäistä kertaa, varaathan ajan henkilökohtaiseen Ihokonsultaatioon.

Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani rentoutumaan täydellisesti ja irrottautumaan arjesta, Karoliina ekokosmetologisi

Varaa oma aikasi karoliina.kayhko@gmail.com , p. 0400 828242 tai 24/7 ajanvaraus: