Saat luonani aina rentouttavan hoitoelämyksen, oli kyseessä sitten kasvohoito tai vaikkapa ripsien ja kulmien värjäys. Jokainen kohtaamisemme on ainutkertainen, ihosi, kehosi ja mielesi tarvitsee eri käyntikerroilla erilaisia asioita. Kokoan hoidon aina  yksilöllisesti Sinua varten. Voimme keskittyä enemmän kasvojenhoitoon, mutta aina mukana on ripaus jotain muutakin; Ayurveda hierontaa,haude jaloille tai selälle...  Tavoitteenani on antaa Sinulle hetki, jonka aikana uudistut, rauhoitut ja pääset parhaimmillaan kosketuksiin sisäisen kipinäsi kanssa. Pyrin hiljentämään meidät molemmat hoitotilanteessa, mutta saatamme kuitenkin jutella kasvohoidon aikana ravinnosta, liikunnasta, stressin lievityksestä jne., jotta voin suositella Sinulle parhaan mahdollisen jatkohoidon kotona ja hoitolassa.

Uskon, että sillä, mitä tuotteita käytämme ihollemme kotona ja hoitolassa on merkitystä. Meitä, Sinua ja minua, sekä luontoa ajatellen, olen valinnut puhtaat, turvalliset ja eettiset luonnonkosmetiikka tuotteet hoitolaani. Pyrin käyttämään mahdollisuuksien mukaan suomalaisia tuotteita, koska haluan tukea suomalaista yrittämistä, mutta myös, koska uskon, että on ekologisempaa kuluttaa lähialueiden tuotteita. Laadusta en kuitenkaan suostu tinkimään, eli olen käyttänyt vankkaa kokemustani kosmetiikasta ja kosmetiikka-alalta hoitojen ja tuotteiden valintaan.  Tarjoan perinteisiä kosmetologin palveluja päästä varpaisiin, mutta ekokosmetologina en tee lainkaan ripsipidennyksiä, -permanentteja, rakennekynsiä ja geelilakkauksia. Lue lisää ekokosmetologeista tästä: www.ekokosmetologit.fi.

Kasvo- ja vartalohoidoissa käytän pääasiassa suomalaista marjoihin perustuvaa EKOPHARMA Helsinki ammattilaissarjaa,mutta esimerkiksi Aromakasvohoidossa käytän Frantsilan yrttitilan tuotteita. 100% luomua saat hoidon alusta loppuun ranskalaisen käsinkerätyn,ylellisen Beauty Garden - kasvohoidon yhteydessä. 

Uniikki kasvojen ja vartalonhoidon yhdistelmissä valitsen tuotteet ja hoidot yksilöllisesti kanssasi keskustellen. Jos et tiedä mikä hoito olisi sinulle juuri nyt paras, voit varata Uniikki aikaa ja katsomme paikan päällä mitä teemme. Uniikki hoidoissa käytän luovasti Sinulle sopivimpia tuotteita ja hoitotekniikoita.

Ayurveda -ja aromahieronnat teen Frantsilan laadukkailla luomuöljyillä. Ayurveda on tuhansia vuosia vanhaa Intian alueelta lähtöisin olevaa perinnelääketiedettä, holistista ihmisen hoitamista. Ayurvedaan kuuluvat kaikki elämän osa-alueet kuten ravinto, liikunta, meditaatio, jooga, hieronta ja muut hoidot. Ayurvedahieronnan tavoitteena on rentoutumisen ja mahdollisten lihaskipujen lievityksen lisäksi kehon ja mielen harmoninen tasapaino. Ayurvedahieronnan voi ottaa kerta- tai sarjahoitona, jolloin tulokset ovat pidempiaikaisia ja syvempiä. Aromahieronnoissa käytän 100% eteeririä öljyjä, jotka valitaan yhdessä asiakkaan kanssa ennen hieronnan aloittamista. Sekä Ayurveda, että aromahieronnassa käytetään lämpimiä öljyjä, jotka tekevät hieronnasta erityisen miellyttävää ja rentouttavaa. Huomioithan, että hiukset tulevat öljyiseksi varsinkin ayurveda hieronnassa. Varaathan myös hoidon päätteeksi kiireettömän hetken itsellesi vielä yrttiteekupposen äärellä.

Jalkahoitoni on perinteistä rentouttavampi ja keventävämpi. Hieron koko jalan jalkaterästä reiteen asti. Hoito sisältää aina ihon ja kynsien siistimisen ja pitkän hieronnan. Tarpeen ja tilanteen mukaan voimme kylvettää jalat, kuoria ne tai haudutella niitä naamion tai yrttihauteen kanssa. Lakkauksen saat halutessasi. Jalkahoidossa en hoida vaikeita jalkojen iho-, kynsi tai rakenneongelmia, käännythän koulutetun jalkojen hoitajan puoleen näissä tapauksissa. 

Ajanvaraus Karoliina Käyhkö puh. 0400 828242 tai sähköisesti tästä:

 https://www.slotti.fi/booking/tupalanmaenpuoti