Ajanvaraus karoliina.kayhko@gmail.com tai puh.0400 828242

Luonnollisesti! EkoKauneushoitola karoliina K

Saat luonani aina rentouttavan hoitoelämyksen, oli kyseessä sitten kasvohoito tai vaikkapa ripsien ja kulmien värjäys. Jokainen kohtaamisemme on ainutkertainen, ihosi, kehosi ja mielesi tarvitsee eri käyntikerroilla erilaisia asioita. Kokoan hoidon aina  yksilöllisesti Sinua varten. Voimme keskittyä enemmän kasvojenhoitoon, mutta aina mukana on ripaus jotain muutakin; Ayurveda hierontaa,haude jaloille tai selälle...  Tavoitteenani on antaa Sinulle hetki, jonka aikana uudistut, rauhoitut ja pääset parhaimmillaan kosketuksiin sisäisen kipinäsi kanssa. Pyrin hiljentämään meidät molemmat hoitotilanteessa, mutta saatamme kuitenkin jutella kasvohoidon aikana ravinnosta, liikunnasta, stressin lievityksestä jne., jotta voin suositella Sinulle parhaan mahdollisen jatkohoidon kotona ja hoitolassa. Mennään aina kulloisenkin hetken mukaan!

Uskon, että sillä, mitä tuotteita käytämme ihollemme kotona ja hoitolassa on merkitystä. Meitä, Sinua ja minua, sekä luontoa ajatellen, olen valinnut puhtaat, turvalliset ja eettiset luonnonkosmetiikka tuotteet hoitolaani. Pyrin käyttämään mahdollisuuksien mukaan suomalaisia tuotteita, koska haluan tukea suomalaista yrittämistä, mutta myös, koska uskon, että on ekologisempaa kuluttaa lähialueiden tuotteita. Laadusta en kuitenkaan suostu tinkimään, eli olen käyttänyt vankkaa kokemustani kosmetiikasta ja kosmetiikka-alalta hoitojen ja tuotteiden valintaan.  Ekokauneushoitolan palveluvalikoimasta löydät perinteisiä kosmetologin palveluja päästä varpaisiin, mutta ekokosmetologina toteutan hoidot kokonaisvaltaisemmalla tavalla. Olet kehosi,mielesi ja sielusi kokonaisuus! 

Suomen Ekokosmetologit Ry:n jäsenhoitolana en tee lainkaan ripsipidennyksiä, -permanentteja, rakennekynsiä ja geelilakkauksia. Ekokosmetologina olen sitoutunut noudattamaan yhteisesti sovittuja ekoeettisiä periaatteita;♥ Kauneudenhoitoa ihmistä ja luontoa kunnioittaen ♥ Hoitolasarjojen on täytettävä biosertifioidulle luonnonkosmetiikalle asetetut vaatimukset ♥ Tuote- ja raaka-ainetuntemusta luonnonkosmetiikasta tulee opiskella ♥ Käsityömäisyyttä ja läsnäolemisen taitoa kunnioitetaan ♥ Ihmistä ja ympäristöä kuormittavia kemikaaleja vältetään ♥ Toiminta on rehellistä ja tiedottaminen avointa

Kasvo- ja vartalohoidoissa käytän pääasiassa suomalaista marjoihin perustuvaa EKOPHARMA Helsinki ammattilaissarjaa,mutta esimerkiksi Aromakasvohoidossa käytän Frantsilan yrttitilan tuotteita. 100% luomua saat hoidon alusta loppuun ranskalaisen käsinkerätyn,ylellisen Beauty Garden - kasvohoidon yhteydessä. 

Uniikki kasvojen ja vartalonhoidon yhdistelmissä valitsen tuotteet ja hoidot yksilöllisesti kanssasi keskustellen. Jos et tiedä mikä hoito olisi sinulle juuri nyt paras, voit varata Uniikki aikaa ja katsomme paikan päällä mitä teemme. Uniikki hoidoissa käytän luovasti Sinulle sopivimpia tuotteita ja hoitotekniikoita.

Ayurveda -ja aromahieronnat teen Frantsilan laadukkailla luomuöljyillä. Ayurveda on tuhansia vuosia vanhaa Intian alueelta lähtöisin oleva holistiseen näkemykseen perustuvaa ihmisen hoitamista. Ayurvedaan kuuluvat kaikki elämän osa-alueet kuten ravinto, liikunta, meditaatio, jooga, hieronta ja muut hoidot. Ayurvedahieronnan tavoitteena on rentoutumisen ja mahdollisten lihaskipujen lievityksen lisäksi kehon ja mielen harmoninen tasapaino. Ayurvedahieronnan voi ottaa kerta- tai sarjahoitona, jolloin tulokset ovat pidempiaikaisia ja syvempiä. Aromahieronnoissa käytän 100% eteeririä öljyjä, jotka valitaan yhdessä asiakkaan kanssa ennen hieronnan aloittamista. Sekä Ayurveda, että aromahieronnassa käytetään lämpimiä öljyjä, jotka tekevät hieronnasta erityisen miellyttävää ja rentouttavaa. Huomioithan, että hiukset tulevat öljyiseksi varsinkin ayurveda hieronnassa. Varaathan myös hoidon päätteeksi kiireettömän hetken itsellesi vielä yrttiteekupposen äärellä.

Jalkahoitoni on perinteistä rentouttavampi ja keventävämpi. Hieron koko jalan jalkaterästä reiteen asti. Hoito sisältää aina ihon ja kynsien siistimisen ja pitkän hieronnan. Tarpeen ja tilanteen mukaan voimme kylvettää jalat, kuoria ne tai haudutella niitä naamion tai yrttihauteen kanssa. Lakkauksen saat halutessasi. Jalkahoidossa en hoida vaikeita jalkojen iho-, kynsi tai rakenneongelmia, käännythän koulutetun jalkojen hoitajan puoleen näissä tapauksissa. 

Sprayrusketus ts. suihkurusketus on EkoKauneushoitolassa helppoa ja nopeaa. Käytän markkinoiden parasta sprayrusketussarjaa Vita Liberataa. Kun haluat saada iholle terveen, luonnollisen ja raikkaan rusketuksen vaikka ennen lomamatkaa tai juhlia, varaa rusketusaikasi EkoKauneushoitolasta 2-4 päivää ennen H-hetkeä. Kun teet kotona alkuvalmistelut ohjeiden mukaan, saat kestävämmän ja tasaisemman rusketuksen:

SPRAYRUSKETUS OHJEET: Tule rusketukseen puhtaalla ja kuoritulla iholla, paras tuote kuorintaan on luonnollinen, mahdollisimman vähäöljyinen. Voit myös varata rentouttavan Vita Liberata valmistelevan kuorinnan EkoKauneushoitolassa päivää paria ennen kuin tulet sprayrusketukseen. Rusketuspäivänä on erittäin tärkeää, että poistat deodorantin, hajuveden ja meikin iholtasi. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita, varvas- tai remmisandaaleja ja rintaliivejä. Anna rusketuksen kehittyä vähintään 8-10 tuntia ennen peseytymistä. Peseydy rusketuksen jälkeen ensin pelkällä vedellä. Rusketuksen jälkeen: Nauti terveellisestä, luonnollisia raaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi.