Hermoratahieroja Minna Kaurinkoski

NYT MYÖS OPPILASTYÖNÄ PERINTEISTÄ JÄSENKORJAUSTA!

 

Hermoratahieronnassa hoidetaan koko keho kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua myös keskushermosto. Hoidolla saadaan verenkierto, imunestekierto, aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu.

Tarkoituksena on herätellä kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan ja sitä kautta sairauksien aiheuttamat oireet saadaan helpottumaan tai poistumaan kokonaan. Hermoratahieronta sopii kaikenikäisille. Rajoitukset hoitoon ovat raskaus, juuri tehty leikkaus, elinsiirto. Mihin hermoratahieronnasta on saatu apua: päänsärky, niska- ja hartiaseudun vaivat, selkäkivut, väsymys, allergiat, migreeni, reuma, diabetes, ihottuma, epilepsia, vatsavaivat, paniikkihäiriö, unettomuus, hormonihäiriöt, sydän-, maksa- ja munuaisvaivat, lihasvaivat, ruoansulatus- ja imeytymishäiriöt, aineenvaihduntahäiriöt. Hermoratahieronta sopii hyvin rentoutukseen.

Yksi hermoratahierontakerta kestää 1,5 - 2 tuntia. Hoito tehdään peukaloilla ja sormenpäillä painellen paina ja pyöritä tekniikkaa käyttäen. Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin. Hoito on hellävarainen, rentouttava ja kivuton. Hoidon aikana on tarkoitus rentoutua, silloin hoito vaikuttaa kaikkein tehokkaimmin. Hieronta voidaan tehdä vaatteiden päältä, joten asiakkaalla voi olla ohut vaatetus.

Hermoratahieronnan jälkeen olisi hyvä juoda runsaasti vettä. Tämä tehostaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä ja voi helpottaa paranemiskriisin aiheuttamia oireita. Hoidon jälkeen tulisi välttää fyysistä rasitusta ja antaa elimistön rentoutua ja levätä. Näin hoidosta saa parhaimman hyödyn. Hermoratahieronta sopii yksittäisenä hoitona rentoutumiseen. Kroonisiin vaivoihin parhaimmat hoitotulokset saadaan käymällä viiden hoitokerran sarja. Hoidot käydään n. viikon välin. Jatko 2-4viikon välein.

Ajanvaraus ja lisätiedot:

HUOM! sähköinen ajanvaraus on vain kotivastaanotolle Liedon asemalle, puhelimitse ja spostilla saat varattua ajan puodilla tapahtuvaan vastaanottoon.

puh. 0405525585 / minnamelinna@gmail.com

Facebook

Sähköinen ajanvaraus