SÄHKÖINEN AJANVARAUS Tästä


MINNAN LAVENTELIN PALVELUT

AROMA TOUCH-HIERONTA on aromahierontaa (löytyy netistä demo nimellä Aromatouch technigue), joka rentouttaa ja auttaa stressin purkuun. Siinä hyödynnetään kahdeksaa eri sertifioidusti tehokasta ja puhdasta eteeristä öljyä, joilla vahvistetaan vastustuskykyä, hoidetaan ja vähennetään stressiä sekä tulehdustiloja ja palautetaan kehon tasapaino. 

Aroma Touch-hoidossa ollaan hoitopöydällä vatsallaan. Hieronta tehdään selkärangan ja selän alueelle, sekä jalkapohjiin, joihin molempiin levitetään laadukkaita eteerisiä öljyjä.

Hinta  45 €, 45 min 

Aromatouch + Chi Kung 60 €, 1 h


AROMAHIERONTA tehdään eteerisillä öljyillä ja klassisesta hieronnasta poiketen hierontaliikkeet ovat kevyemmät, joskin täydellisesti rentouttavat. Hoidon jälkeen asiakkaalla on ihanan levollinen, nirvanaa muistuttava hyvä, kevyt olo! Asiakas saa itse valita toivomansa hierontaöljyn vaikutuksen mukaan. Vaihtoehtoina on esim. virkästävää, rentouttavaa, lihaskipuja hoitavaa ja nestekiertoa parantavaa öljyä tai öljyn voi valita ihan vain tuoksunkin mukaan.

Hinta 60 €, 1 h 


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA on hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja rentouttaa. Se tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartialihaksiin. Niska ja hartiat kuuluvat lihasryhmiin, joihin stressi kasautuu. Hierominen voi tuoda heti helpotusta ja lihasten jännitystilat laukeavat. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska, hartia, olkavarret, pää, kasvot ja korvalehdet. Intialainen päähieronta on turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitomuoto.

Hinta 45 €, 45 min

         30 €, 30 min

REIKI

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä energiahoito. Reikihoidoissa terapeuttista ja parantavaa energiaa välittyy hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Reiki-hoito rentouttaa, puhdistaa ja virkistää. Hoito kanavoituu automaattisesti juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Reiki hoitaa niin fyysistä kehoa kuin mielen ja sielun tasoakin. Reiki tuo ohjausta esimerkiksi elämänmuutoksiin tai stressaavaan tilanteeseen. Reiki-hoito on turvallinen ja lempeä hoito, joka sopii kaikille.

Hinta 50 €, 60 min


SHIATSU on kehonkäsittelymuoto, joka perustuu kiinalaisen akupainannan perinteeseen. Shiatsu on kehitetty noin 1000 vuotta sitten. Shiatsu on kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka perustuu kehon väitetyillä energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun. Hoidossa meridiaanien akupisteet käydään läpi muun muassa peukaloilla ja jalkaterillä painellen. Lisäksi hoito sisältää hierontaa, venyttelyjä ja heilutteluja.

Hinta 60€ 60min


CHI KUNG-PÄÄNHOITO

Chi kung-päänhoito on rentouttava hoito, jossa käsitellään pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Pehmeät painallukset hemmottelevat kehoa ja mieltä sekä poistavat jännityksiä. Hoitoa käytetään esim. pääsärkyyn stressiin ja unettomuuteen.

Hinta 30€ 30min


Varaukset ja lisätiedot

Minna Aarnio, puh. 050-361 9205, Minna.aarnio@kolumbus.fi.

Sähköinen ajanvaraus: https://slotti.fi/booking/tupalanmaenpuoti/