Minnan Laventeli


AROMAHIERONTA tehdään eteerisillä öljyillä ja klassisesta hieronnasta poiketen hierontaliikkeet ovat kevyemmät, joskin täydellisesti rentouttavat. Hoidon jälkeen asiakkaalla on ihanan levollinen, nirvanaa muistuttava hyvä, kevyt olo! Asiakas saa itse valita toivomansa hierontaöljyn vaikutuksen mukaan. Vaihtoehtoina on esim. virkästävää, rentouttavaa, lihaskipuja hoitavaa ja nestekiertoa parantavaa öljyä tai öljyn voi valita ihan vain tuoksunkin mukaan.

Hinta 60 €, 1 h 

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA on hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja rentouttaa. Se tuo helpotusta särkeviin sekä jäykkiin niska- ja hartialihaksiin. Niska ja hartiat kuuluvat lihasryhmiin, joihin stressi kasautuu. Hierominen voi tuoda heti helpotusta ja lihasten jännitystilat laukeavat. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska, hartia, olkavarret, pää, kasvot ja korvalehdet. Intialainen päähieronta on turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitomuoto.

Hinta 45 €, 45 min

         30 €, 30 min


REIKI on japanilaisen Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä energiahoito. Reikihoidoissa terapeuttista ja parantavaa energiaa välittyy hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Reiki-hoito rentouttaa, puhdistaa ja virkistää. Hoito kanavoituu automaattisesti juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Reiki hoitaa niin fyysistä kehoa kuin mielen ja sielun tasoakin. Reiki tuo ohjausta esimerkiksi elämänmuutoksiin tai stressaavaan tilanteeseen. Reiki-hoito on turvallinen ja lempeä hoito, joka sopii kaikille.

Hinta 50 €, 60 min

 

SHIATSU on kehonkäsittelymuoto, joka perustuu kiinalaisen akupainannan perinteeseen. Shiatsu on kehitetty noin 1000 vuotta sitten. Shiatsu on kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto, joka perustuu kehon väitetyillä energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden paineluun. Hoidossa meridiaanien akupisteet käydään läpi muun muassa peukaloilla ja jalkaterillä painellen. Lisäksi hoito sisältää hierontaa, venyttelyjä ja heilutteluja.

Hinta 60€ 60min

 

CHI KUNG-PÄÄNHOITO

Chi kung-päänhoito on rentouttava hoito, jossa käsitellään pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Pehmeät painallukset hemmottelevat kehoa ja mieltä sekä poistavat jännityksiä. Hoitoa käytetään esim. pääsärkyyn stressiin ja unettomuuteen.

Hinta 30€ 30min


ENERGEETTINEN JÄSENKORJAUS

Bodymind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä, joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Ongelma voi olla fyysinen tai psyykkinen. Hoitaminen tapahtuu seisten, istuen tai hoitopöydällä. Hoidon aikana käydään keho kokonaisvaltaisesti läpi.

 

Mitä voidaan hoitaa: Hoito voi olla avuksi kaikentyyppisissä ongelmissa, kuten kiputilat, tunnetason ongelmat, autoimmuunihäiriöt, immuunijärjestelmän ongelmat, elimellisesti häiriöt ja kehon asentovirheet. Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermojärjestelmän kautta ja on siksi kokonaisvaltainen.

Hoito aloitetaan alkuhaastattelulla. Varsinainen hoito aloitetaan energeettisellä jäsenkorjauksella, jolla korjataan asentovirheitä. Muita tekniikoita käytetään tarpeen mukaan. Lopuksi tehdään kivun hoito jos tarpeellista.

Hoitoon kannattaa tulla rennoissa vaatteissa.

HARJOITUSHOITONA 40€ 75min

 

Varaukset ja lisätiedot

Ajanvaraukset iltaisin ja viikonloppuisin!

Minna Aarnio, puh. 040 014 0873, Minna.aarnio@kolumbus.fi.