RelaxSaila Suolahuone ja Hoitola


Sähköinen ajanvaraus tästä!

 

RelaxSaila hoitola on aloittanut toimintansa vuonna 2010 Forssassa ja suolahuone hoitolan yhteydessä on aloittanut 2012. Hoitolan valikoimaan kuuluu klassinen hieronta, sekä ayurvedinen (perinteinen intialainen) pää- ja kasvohoito. Saila on koulutukseltaan koulutettu hieroja (2000) ja kalevalainen jäsenkorjaaja (2012). Tällä hetkellä opinnot ovat käynnissä Suomalaiseksi Perinnehoitajaksi, josta Saila tekee tällä hetkellä hoitoja opiskelijana. Toukokuussa 2019 RelaxSaila saapui Lietoon ja suolahuone ja hoitolapalvelut ovat nyt saatavillasi Liedossa.

 

HOIDOT

*Klassinen hieronta

*Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Ayurvedinen pää-ja kasvohieronta kuuluu intialaiseen hoitoperinteeseen, joka on tuhansia vuosia vanha luonnonlääkintämenetelmä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat, selkä sekä kasvot käyttäen ayurvedisia hoitoöljyjä. Hoito auttaa lihasjännityksiin, poistaa epämiellyttävää kuumuuden tunnetta päässä, rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Sulje silmäsi ja nauti. Hoidossa asiakas istuu ensin tuolilla jolloin hoidetaan päänahka, selkä ja kädet. Lopuksi asiakas käy hoitopöydälle missä hoidetaan kasvot pehmeästi marmapisteitä painelemalla. Marmapisteet ovat lähes yhteneviä akupisteiden kanssa.

*Suomalainen perinnehoito

Suomalainen Perinnehoitaja on koulutettu perinnehoitojen ammattilainen, jonka keskeiseen osaamiseen kuuluvat Suomalainen Perinnehieronta ja jäsenkorjaus. Jäsenkorjauksella tarkoitetaan suomalaiseen kansanperinteeseen perustuvaa selkärangan nikamien sekä käsien ja jalkojen nivelten luonnonmukaista liikehoitoa. Perinnehoitajan työkaluihin kuuluu hieronnan ja siihen yhdistetyn jäsenkorjauksen lisäksi esim. pistepainantaa ja syvävenyttelyä sekä kuivakuppausta.

 

SUOLAHUONE

Suolahoitoa voidaan käyttää mm. seuraavien sairauksien hoidossa:

· astma · akuutti hengitysteiden sairaus · krooninen hengitysteiden sairaus · krooninen nielutulehdus · krooninen tonsilliitti (nielurisatulehdus) · krooninen poskiontelotulehdus · krooninen nenäontelotulehdus · krooninen keuhkoputken tulehdus · toistuvat keuhkoputki- tai keuhkotulehdus · krooninen ja akuutti korvatulehdus · toistuvat virusinfektiot · heinänuha ja allergiset reaktiot · atooppinen iho · psoriaasis · ihottumat

Vaihtoehtoisten hoitomenetelmien käytöllä on hengityselinsairauksissa suuri merkitys. Nämä menetelmät ovat fysiologisia ja niillä on laajat käyttömahdollisuudet. Ne vähentävät lääkkeiden käyttötarvetta, toimivat ennaltaehkäisevästi ja nopeuttavat kuntoutumista.

Suolahuonehoito annetaan nimensä mukaan suolalla vuoratussa huoneessa. Seinäpinnoissa, katossa ja lattiassa oleva huokoinen suolakerros aiheuttaa huoneilmaan voimakkaan negatiivisen ionisaation, joka helpottaa omalta osaltaan hengitystä. Hoidon aikana huoneilmaan puhalletaan puhtaasta suolasta (NaCl) suolageneraattorilla tehtyä hyvin hienojakoista suolapölyä. Hoidon kannalta on hyvin merkittävää, että suolapöly on tehty välittömästi ennen hengitystä, koska juuri hakattu suolapölyhiukkanen (alle 5 µm) on aktiivinen ja tunkeutuu tehokkaasti kaikkialle hengityselimiin ja myös ihohuokosiin.

Hengitysilman mukana menevällä suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä, se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja tältä osin helpottaa hengitystä. Kuiva suolapöly tunkeutuu myös tehokkaasti hengitysteiden äärialueille. Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä, tämän ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisena, samalla suolalla on desinfioiva vaikutus.

Suolahuonehoito sopii kaiken ikäisille ja voidaan käyttää lähes kaikissa hengityselinsairauksissa ja ihottumissa, vaikeissa tapauksissa lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Ajoittain käytettävää lääkitystä voidaan vähentää oireilun vähenemisen myötä, jatkuvan lääkityksen vähentämisessä seurataan lääkärin ohjeita. Suolahuonehoidossa elimistöön kulkeutuvan suolan määrä on niin vähäinen, ettei se aiheuta ylimääräistä turvotusta tai verenpaineen nousua.

Suolahuonehoito kestää 40 min / kerta. Pienillä lapsilla ja vaikeissa tapauksissa ensimmäiset hoidot kestävät 5–10 min. Parhaimmat tulokset suolahuonehoidosta saadaan, kun hoitojakso on tiivis ja jaksoon kuuluu useita hoitokertoja 5–10. Suolahuonehoitoa voi ottaa vaikka päivittäin. Hoito voidaan aloittaa vaikeissa tapauksilla ilman suolapölytystä, jolloin suolahuoneen pintojen aiheuttama voimakas negatiivinen ionisaatio antaa riittävän hoitovaikutuksen.

Suolahuone on mitoitettu neljälle. Huomioithan, että kanssasi hoidossa voi olla muitakin.

Hengitysteiden hoidossa vaatetuksena rento asu, ihon hoidossa suolan tulee päästä iholle, joten uima-asu tai sortsit ja toppi on hyvä varustus.

 

HINNASTO

Klassinen Hieronta

30min 35€

45min 42€

60min 48€

90min 65€

Suomalainen perinnehoito

75 min 75€

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

n.60min 55€

 

Suolahuone

Kertakäynti 18€

3-kortti 51€

5-kortti 80€

10-kortti 150€

Alle 12vuotiaat puoleen hintaan

Alle 7 vuotiaan kanssa huoltaja ilmaiseksi

 

Lisätietoja ja ajanvaraus

040-590 2093, saila.jarvinen@relaxsaila.fi

Sähköinen ajanvaraus

www.relaxsaila.fi

Ajanvaraus toimii puhelimitse, s-postilla ta tekstiviestillä. 

Hoitojen aikana Sailalla on puhelin äänettömällä, joten hän soittelee takaisin heti kun voi.

Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ja samana päivänä peruutetusta 

ajasta veloitetaan puolet hoidon hinnasta.