Sähköinen ajanvaraus hoitolaan tästä 

Sähköinen ajanvaraus suolahuoneeseen tästä

RELAXSAILA SUOLAHUONE JA HOITOLA

RelaxSaila hoitola on aloittanut toimintansa vuonna 2010 Forssassa ja suolahuone hoitolan yhteydessä on aloittanut 2012. Hoitolan valikoimaan kuuluu klassinen hieronta, sekä ayurvedinen (perinteinen intialainen) pää- ja kasvohoito.  Tällä hetkellä opinnot ovat käynnissä Suomalaiseksi Perinnehoitajaksi, josta Saila tekee tällä hetkellä hoitoja opiskelijana. Toukokuussa 2019 RelaxSaila saapui Lietoon ja suolahuone ja hoitolapalvelut ovat nyt saatavillasi Liedossa. Sailalta voit pyytää myös räätälöityjä hoitoja.


HOIDOT

*Klassinen hieronta

*Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Ayurvedinen pää-ja kasvohieronta kuuluu intialaiseen hoitoperinteeseen, joka on tuhansia vuosia vanha luonnonlääkintämenetelmä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat, selkä sekä kasvot käyttäen ayurvedisia hoitoöljyjä. Hoito auttaa lihasjännityksiin, poistaa epämiellyttävää kuumuuden tunnetta päässä, rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Sulje silmäsi ja nauti. Hoidossa asiakas istuu ensin tuolilla jolloin hoidetaan päänahka, selkä ja kädet. Lopuksi asiakas käy hoitopöydälle missä hoidetaan kasvot pehmeästi marmapisteitä painelemalla.

*Suomalainen perinnehoito

Tulossa...

SUOLAHUONE

Suolahoitoa voidaan käyttää mm. seuraavien sairauksien hoidossa:

· astma
· akuutti hengitysteiden sairaus
· krooninen hengitysteiden sairaus
· krooninen nielutulehdus
· krooninen tonsilliitti (nielurisatulehdus)
· krooninen poskiontelotulehdus
· krooninen nenäontelotulehdus
· keuhkoputken tulehdus, joka on kestänyt enemmän kuin kaksi viikkoa
· krooninen keuhkoputken tulehdus
· toistuvat keuhkoputki- tai keuhkotulehdus
· krooninen ja akuutti korvatulehdus
· toistuvat virusinfektiot
· heinänuha ja allergiset reaktiot
· atooppinen iho
· psoriaasis
· ihottumat ja ihon märkäinfektiot

Vaihtoehtoisten hoitomenetelmien käytöllä on hengityselinsairauksissa suuri merkitys. Nämä menetelmät ovat fysiologisia ja niillä on laajat käyttömahdollisuudet. Ne vähentävät lääkkeiden käyttötarvetta, toimivat ennaltaehkäisevästi ja nopeuttavat kuntoutumista.

Positiivisen hoitotuloksen saavuttamiseksi keskeinen hoitotekijä on hengitysilmaympäristö, joka on kyllästetty kuivalla NaCl-pölyllä, jonka konsentraatio on 20–100 mg/m3, hoidollisesti merkittävien hiukkasten suuruus on alle 5 µm .

Nykyaikaisella hoitolaitteistolla on mahdollisuus säätää suolahuoneen hengitysilman suolapitoisuutta huoneen ilmatilavuuden mukaan oikeaksi.

Suolahuonehoito annetaan nimensä mukaan suolalla vuoratussa huoneessa. Seinäpinnoissa, katossa ja lattiassa oleva huokoinen suolakerros aiheuttaa huoneilmaan voimakkaan negatiivisen ionisaation, joka helpottaa omalta osaltaan hengitystä. Hoidon aikana huoneilmaan puhalletaan puhtaasta suolasta (NaCl) suolageneraattorilla tehtyä hyvin hienojakoista suolapölyä. Hoidon kannalta on hyvin merkittävää, että suolapöly on tehty välittömästi ennen hengitystä, koska juuri hakattu suolapölyhiukkanen (alle 5 µm) on aktiivinen ja tunkeutuu tehokkaasti kaikkialle hengityselimiin ja myös ihohuokosiin.

Hoitojakson jälkeen huoneilma vaihdetaan, jolloin hengityksestä muodostunut hiilidioksidi poistuu ja uusi hoito voidaan aloittaa puhtaassa ilmassa. Hengitysilman mukana menevällä suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä, se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja tältä osin helpottaa hengitystä. Kuiva suolapöly tunkeutuu myös tehokkaasti hengitysteiden äärialueille. Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä, tämän ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisena, samalla suolalla on desinfioiva vaikutus.

Suolahuonehoito sopii kaiken ikäisille ja voidaan käyttää lähes kaikissa hengityselinsairauksissa ja ihottumissa, vaikeissa tapauksissa lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Ajoittain käytettävää lääkitystä voidaan vähentää oireilun vähenemisen myötä, jatkuvan lääkityksen vähentämisessä seurataan lääkärin ohjeita. Suolahuonehoidossa elimistöön kulkeutuvan suolan määrä on niin vähäinen, ettei se aiheuta ylimääräistä turvotusta tai verenpaineen nousua.

Suolahuonehoito kestää 40 min / kerta. Pienillä lapsilla ja vaikeissa tapauksissa ensimmäiset hoidot kestävät 5–10 min. Parhaimmat tulokset suolahuonehoidosta saadaan, kun hoitojakso on tiivis ja jaksoon kuuluu useita hoitokertoja 5–10. Suolahuonehoitoa voi ottaa vaikka päivittäin. Hoito voidaan aloittaa vaikeissa tapauksilla ilman suolapölytystä, jolloin suolahuoneen pintojen aiheuttama voimakas negatiivinen ionisaatio antaa riittävän hoitovaikutuksen. Suolahuonehoidot voivat aiheuttaa erilaisia hoitoreaktioita, jotka ammattitaitoinen suolahuonehoitaja helposti tunnistaa ja pystyy antamaan ohjeita asiakkaalle jatkohoidon suhteen.


HINNASTO

2.1.2019 alkaen

Klassinen Hieronta

30min 32€

45min 39€

60min 45€

90min 60€

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

n.60min 52€


Suolahuone

Kertakäynti 18€

3-kortti 51€

5-kortti 80€

10-kortti 150€

Alle 12vuotiaat puoleen hintaan

Alle 7 vuotiaan kanssa huoltaja ilmaiseksi


Lisätietoja ja ajanvaraus

040-590 2093, saila.jarvinen@relaxsaila.fi

www.relaxsaila.fi

Ajanvaraus toimii puhelimitse, s-postilla ta tekstiviestillä. Hoitojen aikana Sailalla on puhelin äänettömällä, joten hän soittelee takaisin heti kun voi.

Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ja samana päivänä peruutetusta ajasta veloitetaan puolet hoidon hinnasta.