VÄSYTTÄÄ? NIVELET SÄRKEE?

TURVOTTAA? VATSA VAIVAA?  

USEIN KIPEÄNÄ? YLIPAINOA? VERENSOKERIT TAI - JA RASVA-ARVOT KOHOLLA? 

PÄÄNSÄRKYÄ? IHO-OGELMIA? UNIONGELMIA? ALLERGIOITA? YLIHERKKYYKSIÄ? STRESSIÄ?

Onko ajatuksissasi ollut satsata omaan hyvinvointiin? Onko nyt Sinun aikasi laittaa suoliston vointi tasapainoon, saada helpotusta nivelvaivoihin, saada lisää energiaa arkeen? Nämä ja monta muuta on mahdollista Sinun kehollesi oikean ravitsemuksen myötä.

Tasapainottajat Keho Tasapainoon  yhdessä Life Coaching valmennuksen kanssa on on 1/2 vuoden ryhmävalmennuspaketti.

Ennen ryhmän aloitusta on yksilötapaaminen ravintoterapeutin vastaanotolla, jossa tehdään yksilötavoitteet ryhmäkokoontumisten rinnalle. Tasapainottajat ja Life Coaching ryhmä kokoontuu yhteensä 8 kertaa, jolloin jokaisella kerralla on oma aiheensa, kuten esimerkiksi suolisto, verensokeritasapaino, hormonitoiminta, stressi, happo-emästasapaino, ruuan valinta ja valmistus. 

Olet ryhmässä yksilönä ja näin ollen jokaisella on omat tavoitteet, jotka luodaan ensimmäisen yksilökäynnin myötä. 

Life Coach Elina on mukana 3:lla ohjauskerralla sekä halutessasi voit tavata häntä myös yksilökäynneillä.

Aiheina mm. tunteiden merkitys hyvinvoinnin ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta, omien vahvuuksien kartoittaminen; mitkä ovat sinun vahvuutesi ja millaiset tavat tehdä asioita tuovat iloa juuri sinulle. Vahvuutesi liittyvät kiinteästi arvoihisi ja arvosi taas ovat yhteydessä tavoitteisiisi sekä arjen potentiaali painonhallinnassa; voimavarat, tavat, motivaatio.

Halutessasi voit tavata myös Life Coach Elinan ennen ryhmän aloitusta ja saada henkilökohtaista ohjausta esim. oman tavoitteen määrittelyyn, askelmerkkien tai rajoittavien uskomusten kartoitukseen tai vaikka mielenvoiman vahvistamiseen. 

Oletko valmis tekemään töitä itsesi eteen? Oletko valmis voimaan hyvin? Älä ole asioiden kanssa yksin. Tervetuloa mukaan, onnistutaan yhdessä! 


Paketti vaihtoehdot:

A) Tasapainottajat ohjaus + 3 Life Coach ryhmäohjausta 

Valmennuksen hinta 3 x 160€ (yht.480€), Lähde mukaan ystävän kanssa, saatte molemmat -30€ hinnasta!


B) Tasapainottajat ryhmäohjaus + 3 Life Coach ryhmävalmennusta sekä 1 Life Coachin yksilöohjaus

Valmennuksen hinta 3 x 180€ (yht.540€), Lähde mukaan ystävän kanssa, saatte molemmat -30€ hinnasta!

VOIT OSTAA PAKETIN TÄSTÄ

Tiina on ohjannut ensimmäisen Tasapainottajat ryhmän jo 10 vuotta sitten. Nyt uutena lisänä syksyn valmennuksiin on yhteistyö Life Coach Elina Railamaan kanssa. Ihminen on kokonaisuus ja on tärkeää, että kaikki kehossa toimii yksiin, jotta se löytää sille kuuluvan Tasapainoon. 


Ryhmän rinnalla on mahdollista myös yhdistää Elinan yksilövalmennukset tukemaan Keho Tasapainoon -ohjausta.

Tunteiden merkitys hyvinvoinnin ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta on merkittävä. Annamme periksi ja luovutamme helposti asioista, joihin meillä ei ole minkäänlaista tunnesidettä. Siksi on tärkeää tukea kehon tasapainottamista myös tunnetasolla. 

Yksilövalmennuksessa keskitytään nimenomaan tunteisiin sekä hyvänolon mentaaliseen puoleen kehon tasapainoittamisessa.

Yksilövalmennuksessa asetetaan yhdessä sinulle oma tavoite ja saat henkilökohtaista tukea ja käytännön työkaluja päämääräsi saavuttamiseksi. Valmennuksessa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäinvievät asiat. Valmennus auttaa sinua olemaan tyytyväisempi itseesi, saavuttamaan rennommin ja tehokkaammin sinulle merkitykselliset tavoitteet sekä kokemaan enemmän ilon ja onnistumisen hetkiä. Tavoitteena on myös löytää arkeen toimintamalleja, oppia tiedostamaan omia tapoja sekä tunnistaa omia vahvuuksia ja vahvistamisen kautta kehittyä kohti parempaa kehon tasapainoa.

Valmennus perustuu ratkaisukeskeiseen valmennukseen, jossa käytämme erilaisia tekniikoita pohjautuen mm. positiiviseen psykologiaan, urheiluvalmennukseen sekä NLP:hen

Hinta Elinan yksilövalmennukseen Keho Tasapainoon -ohjaukseen osallistujille 75e/hlö/kerta (norm 90e/kerta) tai 4x sarja 260e/hlö (norm. 360e/hlö)

Ilmoittaudu tai kysy lisää ohjauksesta sähköpostitse toasiakasposti@gmail.com

TERVETULOA MUKAAN!

-Tiina ja Elina