Puodin tarina

Vauvan itkua,pitkiä ja raskaita valvottuja öitä, vatsavaivoja, astmaa, ihottumaa... Miten nämä liittyvät Tupalanmäen Puotiin?

Puodin perustaja on lietolainen ravintoterapeutti Tiina. Tiina on aiemmalta ammatiltaan lastentarhanopettaja, mutta kun hänen lapsilleen 10-13 vuotta sitten ilmeni vauvana terveysongelmia, sai polku uuden käännöksen. Apua heille löytyi ruokavaliomuutoksilla ja se oli Tiinalle suurena pontimena, että heräsi halu auttaa myös muita, kun itse oli pitkään yksin lasten terveysongelmien kanssa.

Tiina löysi ravintoneuvoja koulutuksen Helsingistä, Terveysopisto Saluksesta ja se oli menoa sitten jo ensimmäisestä kurssista lähtien. Asiat veivät mennessään ja mielenkiinto kasvoi koko ajan lisää. Näin ollen eteen tulivat myös ravintoterapeutin opinnot, joista Tiina valmistui v.2011. Viisi vuotta sitten Tiina halusi lähteä auttamaan vastaanottotyön lisäksi ihmisiä myös myymälästä käsin. Tarjota asiakkaille puhtaita vaihtoehtoja, valmiiksi karsittua tuotevalikoimaa, helpottaa ihmisten terveyttä tukevaa arkea. Tämä polte on edelleen päällä, niin vastaanottotyössä, kuin myymälässä. Tupalanmäen Puoti on uudenajan hyvinvoinnin sekatavarakauppa, sisältäen ainutlaatuisen elintarvikevalikoiman, joka täydentyy luonnonkosmetikalla ja luontaistuotteilla sekä hyvinvointipalveluilla. Puodin nimi juontaa juurensa Tiinan kotitilaan, joka on nimeltään Tupala. Sieltä Tiinan tie on johtanu asustelemaan Tupalanmäelle rakennettuaan miehensä kanssa kotimetsään, kotitilan läheisyyteen.  

Puodin valikoimaa täydentävät Hyvinvointipalvelut, joihin kuuluu ravintoterapia vastaanoton lisäksi mm. kalevalaista jäsenkorjausta, perinteistä hierontaa sekä vyöhyketerapiaa ja myös Antlizt-kasvoanalyysi. Näitä palveluita tuottaa pitkän linjan ammattilainen Arja. Nyt syksyllä hyvinvointipalveluihin saimme uutena kokonaisvaltaiset ekokosmetologin palvelut Karoliinalta. 

Puodilla apuna puuhailee ja teitä sydämellä palvelee myös Ravintoneuvoja-opiskelija Katariina. Meitä kaikkia yhdistää sydämen palo ihmisten luonnolliseen hyvinvoinnin tukemiseen.

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme! 

Sydämellä hyvinvointisi tueksi <3 

-Tiina, Karoliina, Katariina ja Arja