Puodin tarina

PUODIN TARINA

Vauvan itkua, pitkiä ja raskaita valvottuja öitä, vatsavaivoja, astmaa, ihottumaa... Miten nämä liittyvät Tupalanmäen Puotiin?

Puodin perustaja on lietolainen, 4 lapsen äiti, ravintoterapeutti Tiina. Tiina on aiemmalta ammatiltaan lastentarhanopettaja, mutta kun hänen ensimmäisille lapsilleen 12-15 vuotta sitten ilmeni vauvana terveysongelmia, sai polku uuden käännöksen. Apua heille löytyi ruokavaliomuutoksilla ja se oli Tiinalle suurena pontimena, että heräsi halu auttaa myös muita, kun itse oli pitkään yksin lasten terveysongelmien kanssa.

Tiina löysi ravintoneuvoja koulutuksen Helsingistä, Terveysopisto Saluksesta ja se oli menoa sitten jo ensimmäisestä kurssista lähtien. Asiat veivät mennessään ja mielenkiinto kasvoi koko ajan lisää. Näin ollen eteen tulivat myös ravintoterapeutin opinnot, joista Tiina valmistui v.2011. Yhdeksän vuotta sitten Tiina halusi lähteä auttamaan vastaanottotyön lisäksi ihmisiä myös myymälästä käsin. Tarjota asiakkaille puhtaita vaihtoehtoja, valmiiksi karsittua tuotevalikoimaa, helpottaa ihmisten terveyttä tukevaa arkea. Tämä polte on edelleen päällä, niin vastaanottotyössä, kuin myymälässä. Tupalanmäen Puoti on uudenajan hyvinvoinnin sekatavarakauppa, sisältäen ainutlaatuisen elintarvikevalikoiman, joka täydentyy luonnonkosmetikalla ja luontaistuotteilla sekä hyvinvointipalveluilla. Puodin nimi juontaa juurensa Tiinan kotitilaan, joka on nimeltään Tupala. Harrastuksena keväällä ja syksyllä hänellä onkin nykyään kotitilan peltotyöt siskonsa kanssa. Myymälä liittyi Aito hyvän olon kauppa ketjuun v. 2019. 

Puodin valikoimaa täydentävät Liedon hyvän olon palvelut, joihin kuuluu ravintoterapia vastaanoton lisäksi mm. hierontaa, aromahierontaa, shiatsua, jäsenkorjausta, suomalaista perinnehoitoa, hermoratahierontaa, homeopatiaa sekä Life Coaching. Palveluja tuottavat itsenäiset palveluntarjoajat puodin tiloissa. Lisäksi löytyy myös suolahuone.

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme!

Sydämellä hyvinvointisi tueksi <3

-Aito kauppiaasi Tiina