Digestive entzym, Terranova

Terranova nutrition
Digestive entzym, Terranova
Digestive entzym, Terranova
21,70 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Terranova Ruuansulatusentsyymi Complexissa käytetyt kasvientsyymit ovat stabiileja ja toimivia laajalla pH-alueella koko ruoansulatuskanavassa. Entsyymiyhdistelmää ei ole suunniteltu pilkkomaan pelkästään proteiineja, tärkkelystä ja rasvoja vaan myös vaikeasti sulavia oligosakkarideja (esim. raffinoosi) ja disakkarideja, kuten laktoosia ja sakkaroosia.

Magnifood Complexin kasvis/yrttiyhdistelmä vahvistaa entsyymien ruuansulatusta tehostavaa vaikutusta.

Annostus: 2 kapselia päivän pääaterian yhteydessä, 1 kapseli pienempien aterioiden kanssa.

Ravintosisältö, 2 kapselia:

MAGNIFOOD COMPLEX900 mg
Fenkolin siemen200 mg
Ohranorasjauhe200 mg
Stabiloitu riisinlese200 mg
Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu)100 mg
Kardemumman siemenjauhe50 mg
Keltakatkeron juurijauhe50 mg
Proteaasi (A. oryzae) 14690 HUT55,2 mg
Amylaasi (A. oryzae) 2545 DU33,8 mg
Laktaasi (A. oryzae) 727ALU14,6 mg
Glukoamylaasi (A. niger) 6.5 AGU14,6 mg
Alfagalaktosidaasi (A. niger) 109 GaIU14,6 mg
Proteaasi (A. niger) 36 SAPU13,6 mg
Invertaasi (S. cerevisiae) 291 SU6,6 mg
Lipaasi (C. rugosa) 349 FIP3,8 mg
Glukoamylaasi (R. oryzae) 0.72 AGU2,2 mg
Lipaasi (A. niger) 7.27 FIP0,3 mg
Lipaasi (R. oryzae) 7.27 FIP0,3 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Fenkolin siemen – Käytetään ympäri maapalloa ruuansulatusta edistävänä yrttinä. Fenkolin siemenillä on rauhoittava vaikutus ruuansulatuskanavaan, jonka toimintaa se tukee monin tavoin.

Ohranorasjauhe – Ohran viherjauhe sisältää runsaasti lehtivihreää (klorofylliä), jota käytetään ruuansulatuskanavan hyvinvointia edistävänä, sillä se tukee terveen bakteeriston syntymistä suolistoon. Ohranoras sisältää myös paljon terveellisiä kuituja, jotka tukevat tervettä suoliston toimintaa.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL sisältää sekä liukenemattomia että liukoisia kuituja, jotka tehostavat probioottisten bakteerien toimintaa ja ylläpitävät tervettä suoliston toimintaa. SRL:n sisältämät frukto-oligosakkaridit (FOS) tehostavat hyvien bakteerien kasvua suolistossa. Frukto-oligosakkaridit ovat sulamatonta hiilihydraattikuitua, jota suoliston hyödylliset bakteerit voivat käyttää kasvualustana.

Inkiväärin juuri – Tutkimukset osoittavat, että inkiväärin juuri tukee ruuansulatuksen toimintaa ja rauhoittaa samalla mahan ja suoliston limakalvoa.

Artisokan lehti – Artisokan lehtiä käytetään edistämään rasvan sulamista ja pilkkoutumista suolistossa. Se sisältää myös ainesosia, jotka vaikuttavat edullisesti maksan ja sappirakon toimintaan.

Kardemumman siemen – Pistävät ja aromaattiset kardemumman siemenet toimivat samaan tapaan kuin fenkoli. Kardemummaa on käytetty tuhansia vuosia ilmanmuodostusta ehkäisevänä ja ruuansulatusta edistävänä rohtona. Samoin kuin artisokka, kardemumma sisältää tiettyjä ainesosia, jotka tukevat sappirakon normaalia toimintaa.

Keltakatkeron juuri – Karvasaineita sisältävää keltakatkeroa käytetään ruuansulatusta aktivoivana yrttinä, tämän lisäksi se tukee sapen vapaata virtausta.

Arvostelut 0 arvostelua