Folic Acid 30 kaps, Wild Nutrition

Wild Nutrition
Folic Acid 30 kaps, Wild Nutrition
Folic Acid 30 kaps, Wild Nutrition
14,85 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 634158533273

Food-Grown® Folic Acid -ravintolisä edistää raskaudenaikaista kudostenkasvua, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaaleja psykologista toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä on osa solunjakautumisprosessia.

Sisältää

Vitamiinivahvistetusta hiivasta foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa). Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Käyttöohje

1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

Foolihappo 200?g 100%

*VSV ei määritelty


WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.


Arvostelut 0 arvostelua