Immune Support 60 kaps, Wild Nutrition

Enlund Nutrition AB
Immune Support 60 kaps, Wild Nutrition
Immune Support 60 kaps, Wild Nutrition

Huom! Päiväys 3/2020

32,20 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 702811534551

Food-Grown® Immune Support ravintolisä sisältää: C-vitamiinia, D-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sisältää

Sitrushedelmälihassa kasvatettua C-vitamiinia ja bioflavonoideja; mineraalivahvistetusta hiivasta valmistetut D3-vitamiini, kupari ja seleeni; Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamina niasiini, sinkki ja GTF* kromi; porkkanatiivisteessä kasvatettu betakaroteeni; seljanmarjauute (Sambucus nigra); koppelokääpäjauhe (Grifola frondosa); osterivinokasjauhe (Pleurotus ostreatus). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor

Käyttöohje

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

D3-vitamiini 5 ?g 100%
C-vitamiini 60 mg 75%
Niasiini 15 mg NE** 94%
Sinkki 10 mg 100%
Kupari 200 ?g 20%
Seleeni 55 ?g 100%
Kromi 25 ?g 63%
Betakaroteeni 2 mg *
Koppelokääpä 200 mg *
Osterivinokas 200 mg *
Seljanmarjauute 150 mg *
Bioflavonoideja 4 mg *
*VSV ei määritelty **NE=niasiiniekvivalentti

Arvostelut 0 arvostelua