Multi Strain Biotic Children's 90 gr. jauhe, Wild Nutrition

Wild Nutrition
Multi Strain Biotic Children's 90 gr. jauhe, Wild Nutrition
Multi Strain Biotic Children's 90 gr. jauhe, Wild Nutrition
37,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 702811534544

Multi-Strain Biotic -ravintolisä lapsille sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 8 erilaista bakteerikantaa ja jopa 10 miljoonaa maitohappobakteeria annosta kohden. Sopii käytettäväksi vuoden ympäri, tai kausikohtaisesti.

Sisältää

Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacterium reuteri, Lactobacillus acidophilus, stabilointiaine (selluloosajauhe).

Käyttöohje

1-5 -vuotiaille 1,5 g (1/2 teelusikallista), 6-15 -vuotiaille 3 g (1 teelusikallinen, 5 ml). Sekoita jauhe pieneen lasilliseen vettä tai mehua ja nauti ruokailun yhteydessä. Jauhetta ei tule sekoittaa kuumaan ruokaan tai juomaan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.


WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Suositeltava vuorokausiannos 1,5 g sisältää 5 miljoonaa ja 3g 10 miljoonaa maitohappobakteeria.

Arvostelut 0 arvostelua