Premenstrual Complex 60 kaps., Wild Nutrition

Wild Nutrition
Premenstrual Complex 60 kaps., Wild Nutrition
Premenstrual Complex 60 kaps., Wild Nutrition
27,85 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 634158532894

Food-Grown® Premenstrual Complex -ravintolisän sisältämä B6-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta ja tukee hormonitoiminnan säätelyä. Kromi tukee normaalin verensokeritason ylläpitoa. Sinkki edesauttaa immuunijärjestelmän ja kognitiivisen järjestelmän normaalia toimintaa. Magnesium tukee normaaleja psykologisia toimintoja.

Sisältää

Mineraalivahvistetun hiivan tuottamana GTF* kromi ja B6-vitamiini; magnesium puhdistetusta merivedestä; Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana sinkki; luomu pyhä basilika -jauhe (Ocimum sanctum); Dong Quai -jauhe (Angelica sinensis); luomu voikukanjuurijauhe (Taraxacum officinale); luomu kurkumajauhe (Curcuma longa). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF= Glucose tolerance factor

Käyttöohje

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV*):

B6-vitamiini 4.2 mg 300%
Magnesium 75 mg 20%
Sinkki 10 mg 100%
Kromi 100 ?g 250%
Pyhä basilika 300 mg *
Dong Quai 240 mg *
Voikukanjuuri 200 mg *
Kurkuma 50 mg *

*VSV ei määritelty

Arvostelut 0 arvostelua