Vitamin B6 60 kaps, Wild Nutrition

Wild Nutrition
Vitamin B6 60 kaps, Wild Nutrition
Vitamin B6 60 kaps, Wild Nutrition
18,10 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 610370601587

Food-Grown Vitamin B6 tukee normaalia energiavaihduntaa, vähentää väsymystä ja uupumusta, tukee immuunijärjestelmän ja hermoston normaalia toimintaa, sekä auttaa säätelemään hormonitoimintaa.

Sisältää

B6-vitamiini (pyridoksiini) mineraalivahvistetusta hiivasta. Kasviskapseli (selluloosa).

Käyttöohje

1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.

WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
B6-vitamiini 4.2mg 300%

*VSV ei määritelty

Arvostelut 0 arvostelua