Magnesium oil, good night, 15ml, Nordic Health

NordicHealth
Magnesium oil, good night, 15ml, Nordic Health
Magnesium oil, good night, 15ml, Nordic Health
4,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 96121078

Lihaskrampit – Suonenveto – Lihasrentoutus


Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.


Uni Magnesium rentouttaa ja edistää normaalia unta. Luonnon magnesiumia tehostavat luonnolliset eteeriset öljyt: kamomilla, bergamotti ja myskisalvia.Suihkeidemme magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumlähteestämme saa sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia.


Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen, käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera -pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.


Sopii myös vegaaneille.


10 suihkausta sisältää 180 mg magnesiumia.


Sisältää:Luonnon magnesium, farmaseuttista laatua. Farmaseuttinen vesi, viinirypäleen siemenöljy, kamomillaöljy, myskisalviaöljy, bergamottiöljy.

Käyttöohje:10 suihkaisua illalla, mielellään ranteiden sisäsivuille, dekolteelle ja jaloille levitettynä. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle.


Suositellaan päivittäiseen käyttöön.


Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.

Arvostelut 0 arvostelua