Magnesium oil, recovery, 15ml, Nordic Health

NordicHealth
Magnesium oil, recovery, 15ml, Nordic Health
Magnesium oil, recovery, 15ml, Nordic Health
4,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 96124710

Urheilusuorituksen tueksi – Suonenveto – Lihaskrampit – Lihasten palautuminen


Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.


Vähennä loukkaantumisia lämmittämällä lihakset ennen suoritusta!


Recovery magnesium ihosuihke lämmittää ja antaa voimaa lihaksille ennen treeniä. Treenin jälkeen nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja ja kramppeja. Sopii kaikenikäisille myös verenkierron lisäämiseen. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät eteeriset öljyt: mustapippuri-, sitruuna- sekä kamferipuun- ja viinirypäleen siemenöljy.


Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.


Sopii myös vegaaneille.


10 suihkausta sisältää 180 mg magnesiumia.

Sisältää:Luonnon magnesium, farmaseuttista laatua. Farmaseuttinen vesi, viinirypäleen siemenöljy, mustapippuriöljy, kamferipuunöljy, sitruunaöljy.

Käyttöohje:5-10 suihkausta ennen ja jälkeen treenin. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle.


Suositellaan päivittäiseen käyttöön.


Arvostelut 0 arvostelua