Recovery-magnesium 100ml, Nordic Health

NordicHealth
Recovery-magnesium 100ml, Nordic Health
Recovery-magnesium 100ml, Nordic Health
25,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 5060148520209

RECOVERY MAGNESIUM

Täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote.

Kätevä käyttää, suihkuta suoraan iholle!

  • Recovery Magnesium toimii kuin kompressiosukka: lihas jaksaa toimia paremmin ja pidempään
  • Huono verenkierto? Tuote sopii kaikenikäisille myös verenkierron lisäämiseen
  • Lämmittää ja antaa voimaa lihaksille ennen treeniä. Treenin jälkeen nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja ja kramppeja
  • 5-10 suihkausta ennen ja jälkeen treenin
  • Luonnon magnesiumia tehostaa mustapippuri, sitruuna ja kamferipuun eteeriset öljyt

Suihkeidemme magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista.

Magnesiumlähteestämme saa sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia. Cardiffin Yliopistossa on tehty imeytymistutkimukset magnesiumsuihkeilla. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta sekä sen, että levitätpä magnesiumin minne vain se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä suolisto- ja happovaivat sekä happolääkkeet haittaavat magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi. Pullosta saat 800 suihkaisua.

Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.

Käyttöohje

5-10 suihkausta ennen ja jälkeen treenin. Hiero kevyesti halutulle alueelle.

Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteemme suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Arvostelut 0 arvostelua