Selenium Plus 30 kaps., Wild Nutrition

Wild Nutrition
Selenium Plus 30 kaps., Wild Nutrition
Selenium Plus 30 kaps., Wild Nutrition
17,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 634158533259

Food-Grown® Selenium Plus sisältää seleeniä ja E-vitamiinia. Seleeni tukee hiusten ja kynsien kasvua, sekä tukee kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Seleeni ja E-vitamiini auttavat suojaamaan soluja hapetusstressiltä.

Sisältää

Seleeni mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettua E-vitamiinia. Kasviskapseli (selluloosa).

Käyttöohje

1 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
Seleeni 100 ?g 182%
E-vitamiini 3 mg a-TE** 25%

*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti

Arvostelut 0 arvostelua