Voikukkarouhe 30g

Helsinki Wildfoods
Voikukkarouhe 30g
Voikukkarouhe 30g
6,20 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 6430060710375

Voikukkarouheen aromikas maku tuo jännittäviä vivahteita ruuanlaittoon ja maustamiseen. Voikukassa on moninkertaisesti enemmän ravinteita kuin muissa salaattikasveissa, ja sitä on myös helppo itse kerätä ja säilöä talven varalle. Voikukka on kansanperinteessä tunnettu sen kehon nestettä poistavasta vaikutuksesta, ja voikukanjuuria on myös käytetty kahvinkorvikkeena sikurin tapaan. Helsinki Wildfoodsin Voikukkarouhetta voi käyttää pinaatin ja nokkosen lailla maustamaan ja lisäämään ravinteita salaatteihin, pirtelöihin, munakkaisiin ja suolaisiin piirakoihin. Voikukanlehdistä saa haudutettua myös ihanaa detox-teetä.

Käyttö: Teenä kiehauta vesi ja hauduta 2–4 minuuttia. Sopii hyvin myös kylmänä jääteenä nautittuna, esimerkiksi sitruunalla ja hunajalla maustettuna. Säilytys: Kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. Pakkauksen voi ilman etikettejä hävittää biojätteen mukana.

Ainesosat: Voikukanlehti. Saatavuuden mukaan luonnosta kerättyä tai yrttitilan kasvattamaa ilman kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Kuivattu yrteille optimaalisessa matalassa lämpötilassa. Saattaa sisältää pieniä kasvin varren osia.

Alkuperämaa: Suomi.

Korkeus:
20 cm
Leveys:
12 cm
Paino:
0.039 g
Arvostelut 0 arvostelua