Vanilja raakasuklaa patukka, Puhdistamo

Puhdistamo
Vanilja raakasuklaa patukka, Puhdistamo
Vanilja raakasuklaa patukka, Puhdistamo
2,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 6430039221284

Puhdistamon suklaarintaman uutuus on kielen mukanaan vievä vaniljan makuinen raakasuklaa, joka saa makunsa aidosta vaniljasta. Suklaa on kaakaopitoisuudeltaan 70%, mutta maistuu silti heillekin, ketkä eivät normaalisti pidä tummemmasta suklaasta, raakasuklaasta puhumattakaan!

Vanilja-raakasuklaamme valmisetaan tutun kaavan mukaisesti käsityönä Iittalassa, Kultasuklaan tehtaalla yli 20 vuoden kokemuksella sekä ammattitaidolla suklaan tekemisessä. Suklaa valmistetaan harvinaisimmasta Ecuadorilaisesta Criollo -kaakaosta, vielä tarkemmin sanottuna Arriba Nacional Fino de Aroma -alkuperäislajikkeesta jota ei löydy mistään muualta maailmasta kuin Ecuadorista.

Raakasuklaa Vanilja on luomulaatuinen, maidoton, gluteeniton, soijaton sekä luonnollisesti tapauksessamme hyvin ravinnerikas, johtuen huippulaadukkaasta kaakaosta sekä sen paahtamattomuudesta. Kuten muidenkin raakasuklaidemme kohdalla, tämänkään tuotteen valmistuksessa ei ylitetä missään vaiheessa yli 42°C, jotta sen herkimmätkin ravinteet pysyvät tallella.

 

Puhdistamo Raakasuklaa Vanilja ravintosisältö / 100g:

Energiaa - 580kcal / 209kcalRasvaa - 42g / 15,1gProteiinia - 8g / 2,9gHiilihydr. - 46g / 16,6g 

Ainesosat:Kaakaomassa, kaakaovoi, raakaruokosokeri, auringokukkalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi

Arvostelut 0 arvostelua