Pakurikääpäuute 50ml, Puhdistamo

Pakurikääpäuute 50ml, Puhdistamo

19,90 €
sis. 14 % ALV

Pakurikääpäuute on tähän mennessä eniten kehitystyötä ja huolellisuutta vaatinut Puhdistamon tuote. Se on huipputasoinen, 600% tiivistetty tuplauute Suomalaisesta pohjoisen Pakurista.

Pakurikääpä on koivussa kasvava hiilenmusta lahottajasieni. Sillä on pitkä historia Venäjällä, Suomessa ja Aasiassa eräänlaisena toonisena yrttinä jonka nauttimisella on monia suotuisia vaikutuksia.

Pakuri on ensinnäkin vertaansa vailla oleva antioksidantti. Se pesee jopa raakakaakaon tässä suhteessa, jos se on oikein valmistettu.
Toisekseen Pakuri sisältää polysakkarideja, jotka säätelevät elimistön immuunijärjestelmän toimintaa vahvistaen sitä. Pakurista on tehty lukuisia tutkimuksia kansainvälisesti ja Suomessakin, ja tutkimuksia tulee jatkuvasti lisää.

Pakuriuutteen takana oli halu tehdä uute, jossa oikeasti on niitä tehoaineita jota Pakurista halutaan saada irti. Yleisin käyttötapa, eli keittää pakuria hetki vedessä on varsin hyvä tapa - mutta mikäli halutaan päästä nauttimaan niistä hyödyistä joihin tutkimuksissa viitataan, ei niitä enää "kotikeitolla" oikein saada aikaan.

Puhdistamon kerääjät, joilla on tarkat vaatimukset laadun suhteen, keräävät Suomen metsistä Pakurikääpää. Näin saatu pakurikääpä uutetaan ensin kiehuvassa vedessä useiden tuntien ajan. Tämän lisäksi pakuri uutetaan vielä kuumassa etanolissa (alkoholi). Näin toimimalla Pakurista saadaan kaikki hyödyllinen irti.

Viimeinen askel on tiivistäminen, joka tekee Puhdistamon Pakuriuutteesta ainutlaatuisen. Tiivistämällä uuteen vaikuttavien aineiden pitoisuus nousee 6-kertaiseksi, eli 600% verrattuna alkutilanteeseen. Pelkkä tiivistämätönkin uute on siis jo tasokas tuplauute joka on kotioloissa lähes mahdoton valmistaa, mutta tiivistettynä se on täysin omalla tasollaan!

Pähkinänkuoressa: 

  • Puhdistamon kerääjien Suomesta keräämää 
  • Koko valmistusprosessi tehty Suomessa 
  • Kuumavesiuute, sekä kuumaetanoli-uute 
  • Haihduttamalla väkevöitetty 6 kertaa vahvemmaksi kuin tavallinen uute 
  • Pakattu 50ml Miron Glas - tummanviolettiin lasiin. 

 

Käyttö:
15 tippaa suoraan tai sekoitettuna nesteeseen, 2 kertaa päivässä.

 

Puhdistamon Pakurikääpäuute ravintosisältö / 100g:

Energiaa - 0 kcalProtetiinia - 0 gHiilihydraatteja - 0 gRasvaa - 0 g

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430039220348