Kollageeni - Beauty

Puhdistamo
Kollageeni - Beauty
Kollageeni - Beauty
14,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 6430039222021
  • Käyttövalmis ja herkullinen kollageenijuomajauhe

  • Korkealaatuisinta naudankollageenia Saksasta

  • Lisä-, täyte- ja makeutusaineeton

  • Tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, hiuksien ja kynsien kuntoa

 


Markkinoiden laadukkaimmat kollageenivalmisteet ovat täällä!


Kollageeni Sport ja Beauty ovat saapuneet Puhdistamon valikoimaan. Molemmat on toteutettu erittäin harkituilla resepteillä saavuttaaksemme mahdollisimman kokonaisvaltaiset kollageenituotteet. Kollageeni Sport ja Beauty ovat erittäin korkealuokkaisia käyttövalmiita smoothiesekoituksia, joista saadaan kollageenin hyödyt helposti ja herkullisesti ilman makeutusaineita.


Kollageeni Beauty tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiuksien kuntoa. Herkullisen marjajauheen lisäksi sekoitus sisältää korkealuokkaisinta Verisol ®-kollageenipeptidiä, biotiinia, Peptiplus ®-kollageenia, OptiMSM:ää ja C-vitamiinia sekä hellavaraista liukoista kuitua.


Sekä Kollageeni Sportissa että Beautyssa on käytetty hydrolysoitua kollageenipeptidiä Peptiplusia ®, joka on markkinoiden korkealuokkaisinta ja tieteellisesti tutkituinta naudankollageenia Saksasta.

 

Kuinka käytän?

 

Kollageenisekoitus on helppo sekoittaa sellaisenaan veteen tai blendata herkulliseksi smoothieksi lempihedelmien tai -marjojen kanssa. Annoksessa on peräti 7 grammaa kollageenia.

 

 

 


2 dl vettä tai mantelimaitoa
1dl marjoja
1 rkl Kollageeni Beauty-jauhetta

Lisää makeutusta makusi mukaan. Sekoita ainekset keskenään blenderissä tai sauvasekoittimella, ja nauti!


 

 

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

 

1 rkl (10g). Vuorokausiannos sisältää / 1 msk (10g). Daglig dos innehåller:

 


12,5 mg C-vitamiinia / C-vitamin
16%*
300 ?g Biotiinia / Biotin
600%*
* päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag
 


 Ainesosat / Ingredienser:Peptiplus® kollageenipeptidi (naudasta), Verisol® -kollageenipeptidi (naudasta), OptiMSM, riisinlesejauhe (tocotrienols), banaanijauhe, psyllium, lohikäärmehedelmäjauhe, mansikkajauhe, vadelmajauhe, limettimehujauhe, amlauutejauhe, hydrolysoitu guarpapukuitu, luontainen aromi, guerande merisuola, molybdeeni, biotiini /

Peptiplus® -kollagenpeptid (från nöt), Verisol® -kollagenpeptid (från nöt), OptiMSM, risiklipulver (tocotrienols), bananpulver, psyllium, drakfruktpulver, jordgubbspulver, hallonpulver, limesaftpulver, amlaextraktpulver, hydro- lyserad guarbönfiber, naturlig arom, guerandehavssalt, molybden, biotin

 


Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.


Arvostelut 0 arvostelua