Kollageeni - Sport

Puhdistamo
Kollageeni - Sport
Kollageeni - Sport
14,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 6430039222014
  • Käyttövalmis ja herkullinen kollageenijuomajauhe

  • Korkealaatuisinta naudankollageenia Saksasta

  • Lisä-, täyte- ja makeutusaineeton

  • Urheilijan ykköstuote!

 


Markkinoiden laadukkaimmat kollageenivalmisteet ovat täällä!


Kollageeni Sport ja Beauty ovat saapuneet Puhdistamon valikoimaan. Molemmat on toteutettu erittäin harkituilla resepteillä saavuttaaksemme mahdollisimman kokonaisvaltaiset kollageenituotteet. Kollageeni Sport ja Beauty ovat erittäin korkealuokkaisia käyttövalmiita smoothiesekoituksia, joista saadaan kollageenin hyödyt helposti ja herkullisesti ilman makeutusaineita.


Kollageeni Sport on nimensä mukaisesti urheilijan ykköstuote! Kollageeni Sport vahvistaa luustoa ja niveliä. Lisäksi se edistää lihasten ja immuunijärjestelmän toimintaa pitäen sen normaalilla tasolla myös raskaan liikunnan jälkeen. Kotimaisen mustikkajauheen lisäksi sekoitus sisältää huippulaadukasta Peptiplus®-kollageenia, Tripla MagnesiumiaTM, OptiMSM:ää, C-vitamiinia ja L-glutamiinia.


Sekä Kollageeni Sportissa että Beautyssa on käytetty hydrolysoitua kollageenipeptidiä Peptiplusia (R), joka on markkinoiden korkealuokkaisinta ja tieteellisesti tutkituinta naudankollageenia Saksasta.

 

Kuinka käytän?

 

Kollageenisekoitus on helppo sekoittaa sellaisenaan veteen tai blendata herkulliseksi smoothieksi lempihedelmien tai -marjojen kanssa. Annoksessa on peräti 7 grammaa kollageenia.

 

 

 


2 dl vettä tai mantelimaitoa
1 banaani
1 dl marjoja
1 rkl Kollageeni Sport-jauhetta

Lisää makeutusta makusi mukaan. Sekoita ainekset keskenään blenderissä tai sauvasekoittimella, ja nauti!


 

 

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

 

1 rkl (10g). Vuorokausiannos sisältää / 1 msk (10g). Daglig dos innehåller:

 


12,5 mg C-vitamiinia / C-vitamin
16%*
60 mg Magnesium
16%*
* päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag
 


 Ainesosat / Ingredienser:Peptiplus® kollageenipeptidi (naudasta), L-glutamiini, OptiMSM, psyllium, banaanijauhe, pakastekuivattu mustikkajauhe, hydrolysoitu guarpapukuitu, riisinlesejauhe (tocotrienols), amlauutejauhe, limettimehujauhe, mustikka- mehujauhe, magnesiummalaatti, magnesiumtauraatti, magnesiumglysinaatti, luontainen aromi, guerande merisuola, molybdeeni /

Peptiplus® -kollagenpeptid (från nöt), L-glutamin, OptiMSM, psyllium, bananpulver, pulver av frystorkade blåbär, hydrolyserad guarbönfiber, risklifrö (tocotrienols), amlaextraktpulver, limesaftpulver, blåbärssaftpulver, magnesiummalat, magnesiumtaurat, magnesiumglycinat, naturlig arom, guerandehavssalt, molybden

 


Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 


Arvostelut 0 arvostelua