Soijalesitiinijauhe 250g, Foodin

Foodin
Soijalesitiinijauhe 250g, Foodin
Soijalesitiinijauhe 250g, Foodin
Tuotetta rajoitettu erä.
12,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430051825217

Soijalesitiini on ravinteikas emulgaattori, joka sisältää monia terveydelle välttämättömiä rasvahappoja (linoli-, ja linoleenihappoa). Soijalesitiinin pääaines on fosfolipidi nimeltä fasfatidyylikoliini (fosfokoliini), mikä on solukalvojen olennainen rakennusaine. Fosfokoliini etsiytyy solukalvojen ulkopinnoille, jossa se parantaa esimerkiksi solujen välistä kommunikointia. Jotkut havaitsevat tästä syystä lesitiinin parantavan muistia.

Toinen lesitiinin sisältämä luonnollinen yhdiste on inositoli. Yhdessä fosfokoliinin kanssa inositoli auttaa hajottamaan kolesterolia. Yksi ruokalusikallinen lesitiiniä päivässä tekeekin hyvää veren rasva-arvoille ja auttaa alentamaan kolesterolia.

Lesitiini sitoo rasvan veteen tuoden pirtelöihin ja suklaaseen kermaisaa rakennetta ja antaen tasaisen lopputuloksen. Lesitiini auttaa rasvan liukenemisen lisäksi makeutusaineen tasaiseen sekoittumiseen. Kermaisen koostumuksensa takia lesitiini on oivallinen lisä mihin tahansa leivontaan. Kokeile lisätä 1-2 teelusikallista lesitiiniä esimerkiksi pirtelöösi ja huomaat eron!

Ainesosat: GMO-vapaa lesitiinijauhe.

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Alkuperämaa USA

Arvostelut 0 arvostelua