Manuka-rusina 250g, Foodin

Foodin
Manuka-rusina 250g, Foodin
Manuka-rusina 250g, Foodin
7,60 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430051828270

Manukarusina on herkullisen pullea ja makea rusina vailla vertaa! Sen sisus on täyteläisen pehmeä ja rapsakka, sillä sen sisuksissa on pieniä syötäviä siemeniä. Nämä siemenet saavat aikaan manukarusinoiden ORAC arvon 1746 umol TE per 100g. Manukarusinat kuitupitoisia ja sisältävät rautaa, kaliumia, tiamiinia ja B6-vitamiinia.


Manukarusinat ovat olleet Antiikin Persiassa ja Egyptissä suurta herkkua pappien ja talonpoikien keskuudessa. Rusinat ovat aina kuivatettu köynnöksissä antiikin ajoista lähtien ja niistä löytyy jopa merkintä vanhasta testamentista. Manukarusinaa pidetäänkin hyvin arvokkaana senkin vuoksi, että se kuuluu alkuperäisrusinoihin.


Manukarusinoita ei ole kyllästetty lisä-, tai käsittelyaineilla kuten sulfiiteilla. Ne on poimittu vasta kun hedelmät ovat täysin kypsiä, ja matalan lämpötilan kuivaus takaa aromien vahvistumisen ja ravinteiden säilymisen. Tämän takia rusinat ovat taatusti makeita ja mehukkaita. Nauti rusinoita sellaisenaan, tai yhdessä pähkinöiden tai muiden kuivahedelmien kanssa. Rusinat soveltuvat erinomaisesti myös leivontaan sekä ruoanlaittoon. Manukarusinat sopivat normaalien rusinoiden myös käytettäväksi puurojen ja jogurttien seassa, smoothieissa, leivonnassa, osana myslisekoituksia, salaateissa ja raakasuklaan joukossa.


Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Sisältö/Innehål
Manukarusina/Manuka russin

Alkuperämaa/Ursprungsland
Uzbekistan

Arvostelut 0 arvostelua