Zinc plus 30kaps, Wild Nutrition

Zinc plus 30kaps, Wild Nutrition

12,70 €
sis. 14 % ALV

Food-Grown® Zinc Plus sisältää sinkkiä, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, kognitiivisia toimintoja, normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, sekä suojaa soluja hapetusstressiltä. B1-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa. B2- ja B6-vitamiini vähentävät väsymystä ja uupumusta. B6-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja hormonaalista toimintaa.

Sisältää:

B1-vitamiini (tiamiini) mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; B2-vitamiini (riboflaviini), B6-vitamiini (pyridoksiini) ja sinkki Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana. Kasviskapseli (selluloosa).

1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
B1-vitamiini 0,5mg 45%
B2-vitamiini 0,7mg 50%
B6-vitamiini 0,7mg 50%
Sinkki 15 mg 150%

*VSV ei määritelty


WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 634158533174