Sekure, Biomed

Biomed
Sekure, Biomed
Sekure, Biomed
21,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 6417152091055

Käyttötarkoitus:
Natriumseleniitin, kurkumiinin ja resveratrolin yhdisteellä pyritään saamaan soluja suojaava vaikutus.

Aineosat:
Resveratroli on fenoliyhdiste jota löytyy erityisesti punaisista viinirypäleistä. Punaviinillä ja ranskalaisten alhaisella sydän- ja verisuonitautiesiintyvyydellä on sanottu olevan yhteyttä.
Seleeni
Seleeni on ihmiselle välttämätön hivenaine

Seleeniä jota saadaan pääasiassa viljasta, lihasta, kalasta ja juustosta. Suomalainen maaperä on seleeniköyhää, siksi seleeniä on lisätty lannoitteisiin ja kotieläinten rehuun vuodesta 1985 alkaen. Kansainväliset saantisuositukset vaihtelevat välillä 50 - 200 µg/vrk. Sekuren päiväannos (2 tabl.) on 100 µg.

Seleeni suojaa kehoa hapetustressiltä sekä elohopean ja muiden raskasmetallien haittavaikutuksilta. Auttaa hiuksia, kynsiä ja silmiä voimaan hyvin sekä ihoa säilyttämään joustavuutensa.

Seleenin biologisista vaikutuksista tärkeimpiä ovat:
Solujen oksidatiivista stressiä vähentävä eli antioksidatiivinen vaikutus, keskeinen ikääntymiseen liittyvissä prosesseissa
Yksi tekijä aineenvaihduntaa säätelevän kilpirauhashormonin muodostumisessa.
Aineenvaihduntaa edistävä vaikutus.
Immuniteettiä aktivoiva vaikutus.

Kurkumiini
Kurkumiiniä saadaan kurkuma-nimisen maustekasvin kuivatusta juuresta.
Intiassa, jossa kurkuma on yleinen mauste, esimerkiksi muistivaivat ovat vanhuusväestöllä huomattavasti harvinaisempi kuin länsimaissa.

Resveratroli
Punaviinin hyödyt ilman alkoholin haittoja. Punaviinin terveyshyödyistä on kirjoitettu paljon. Punaviinin sisältämät yhdisteillä, kuten resveratrolilla, antosyaanilla ja monilla muilla, on selkeitä terveysetuja.
Ranskassa, jossa juodaan runsaasti punaviiniä, esiintyy raskaaseen ruokavalioon suhteutettuna vähän sydän- verisuonisairauksia. Tämän on selitetty olevan punaviinin sisältämän resveratrolin ansiosta.

Annostus:
1 tabletti 2 kertaa päivässä.
Ainesosat
Kurkumauute, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), resveratrolivalmiste, pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat), natriumseleniitti.
Valmistettu Suomessa.
Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 tablettia)
Kurkumiinia, 400 mg
Resveratrolia, 100 mg
Seleeniä, 100 mikrog
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.

Arvostelut 0 arvostelua