Pregnancy 90kaps, Wild Nutrition

Wild Nutrition
Pregnancy 90kaps, Wild Nutrition
Pregnancy 90kaps, Wild Nutrition
38,70 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 634158637490

Food-Grown® Pregnancy sisältää: Foolihappoa, joka edistää sikiön kudosten kasvua raskauden aikana. Niasiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini myötävaikuttaa immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan. D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia luustoa, hampaita ja lihastoimintaa.

Sisältää:Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini; mineraalivahvistetun hiivan tuottamana K-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, foolihappo, B12-vitamiini, D3-vitamiini, GTF kromi, seleeni, biotiini, koliini, inositoli, niasiini, molybdeeni, jodi, boori, rauta, mangaani ja pantoteenihappo; hernemassassa (Pisum sativum) kasvatettu E-vitamiini; sinkki ja kupari Lactobacillus bulgaricus-bakteerin tuottamana; kalsium (Lithothamnion calcareum-levästä); magnesium (puhdistetusta merivedestä); porkkanauutteessa kasvatettu betakaroteeni; luomu punajuurijauhe; kiinanloisikka-sienijauhe (Cordyceps sinensis). Kasviskapseli (selluloosa). *GTF=glucose tolerance factor.

Käyttöohje:3 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Arvostelut 0 arvostelua