Botanical caprylic acid 60kaps, Wild Nutrition

Wild Nutrition
Botanical caprylic acid 60kaps, Wild Nutrition
Botanical caprylic acid 60kaps, Wild Nutrition
30,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Botanical Caprylic Acid Plus -ravintolisä on ainutlaatuinen sekoitus yrttiuutteita ja täysravintoaineita.

Koentsyymi Q10 mineraalivahvistetun hiivan tuottamana; kapryylihappo kookosöljystä; punajalavan sisäkuoriuute (Ulmus rubra); valkosipuliuute (Allium sativum); glutamiini; kaneli (Cinnamomum zeylanicum); sitruunaruohouute (Cymbopogon citratus); greipinsiemenuute (Citrus x aurantium Paradisi-laji); piparminttu (Mentha piperita). Kasviskapseli (selluloosa).

Käyttöohje

2  kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS 2 KAPWILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS 2 KAPSELI SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA (VSV)):

Kapryylihappo 500 mg
Koentsyymi Q10 9,8 mg
Glutamiini 40 mg
Punajalavan kuoriuute 99,6 mg
Valkosipuliuute 59,6 mg
Kaneli 30,2 mg
Sitruunaruoho 20,4 mg
Greipinsiemenuute 20,4 mg
Piparminttu 9,8 mg

Arvostelut 0 arvostelua