No dol annospussit, ESI

Aboa medica
No dol annospussit, ESI
No dol annospussit, ESI
16,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 8008843011483

Nodol Pocket Drink 320 ml, 16 annospussia á 20 ml.


Ainutlatuisen koostumuksensa ansiosta suositellaan erityisesti nivelien ja niveruston vahvistamiseen, rustovaurioihin ja nivelrikosta johtuvaan niveljäykkyyteen.


Lääkeaaloe (Aloe vera barbadensis) vahvistaa muiden pääasiallisten aineosien toivottuja vaikutuksia. Glukosamiini ja kondroitiini ovat nivelruston luonnollisia rakennusaineita. Mangaani osallistuu sidekudoksen ja luuston normaaliin muodostumiseen ja ylläpitoon.Tehokkaat komponentit helpommin imeytyvässä nestemuodossa. Helppo kuljettaa esim. taskussa, käsilaukussa jne. Ei kylmäsäilytystä, hygieeninen annospussi. Erittäin pidetty maku, jossa maistuu punainen omena ja mustikka.


Glukosamiini-, kondroitiini-, MSM- ja mangaanipitoinen lääkeaaloepohjainen ravintolisä.


LUONNOLLISET VAIKUTTAVAT AINEET/ANNOS:

D-Glukosamiini 500 mg, MSM 200 mg, Kondroitiinisulfaatti 200 mg, Mangaani 10 mg, Pirunkoura cert. d.e. 3-4 % 200 mg - jossa on iridoideja yht. 7 mg. Äärimmäisen korkea-asteiseti tiivistetty (d.e. 200:1) Aloe vera täyslehtimehun uutetiiviste 30 mg, Mustikkauute-tiiviste 320 mg.


AINESOSAT:

Puhdistettu vesi, stabilointiaine (glyseroli), D-glukosamiinihydrokloridi* ( * Äyriäisperäinen), mustikkauute (Vaccinium Myrtillus L) kondroitiinisulfaatti, MSM (metyylisulfonyylimetaani), pirunkourajuuri (Harpagophytum procubens DC), happamuudensäätöaine

(sitruunahappo), luonnollinen aromi (punainen omena), mangaaniglukonaatti, sakeuttamisaine (guarkumi), Aloe Vera täyslehtimehu-uutetiiviste ( 200:1, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti).


ANNOSTUS:

1 annospussillinen (20 ml) päivittäin, sellaisenaan tai pieneen vesimäärään sekoitettuna.


Tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja siksi sen maku ja väri voivat vaihdella valmistuserästä toiseen, sen kuitenkaan

vaikuttamatta laatuun tai tehoon. Pakkaus säilytetään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.


Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arvostelut 0 arvostelua