D 25mcg, Natura Media

Natura Media
D 25mcg, Natura Media
D 25mcg, Natura Media
12,80 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6417778163112

D 25 µg - EDULLINEN D-VITAMIINI KOKO PERHEELLE!
 
Yksi kapseli sisältää 25 mikrogrammaa D3-vitamiinia.

Natura Median D 25 µg on ihanteellinen D-vitamiinilisä koko perheelle. Öljykapseleissa D-vitamiini jakautuu tasaisesti, jolloin jokaisessa kapselissa on sama vitamiinipitoisuus. Kapselit ovat kooltaan pieniä ja ne on helppo lapsenkin niellä. Lisäksi, koska D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, öljykapselissa olevalle D-vitamiinille saadaan paras mahdollinen imeytyvyys.

Viimeisimpien laajojen lääke- ja ravitsemustieteellisten tutkimusten mukaan suurella osalla suomalaisista päivittäinen D-vitamiinin tarve ei täyty. Liian alhainen D-vitamiinin saanti on ongelmana kaikissa ikäryhmissä, vuodenajasta riippumatta. Vaikka D-vitamiinia lisätään joihinkin elintarvikkeisiin, vain harvoilla riittävä saanti toteutuu ruokavalion kautta. D-vitamiinin riittävästä saannista on kuitenkin tärkeää varmistautua, koska D-vitamiinilla on merkittävä osa kehon toimintojen ylläpitämisessä.  

D-vitamiinin tärkeydestä ja sen osasta sairauksien ehkäisyssä saadaan jatkuvasti uusia tutkimustuloksia. Tähän mennessä on voitu todeta, että D-vitamiinin terveysvaikutuksia ovat mm:

  • edistää kalsiumin ja fosforin imeytymistä, mikä on ensiarvoisen tärkeää luuston hyvinvoinnille. D-vitamiini edistää myös veren normaalia kalsiumtasoa. Lisäksi D-vitamiini vaikuttaa luuston pysymiseen normaalina myös muiden prosessien kautta.
  • edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • edistää hampaiden pysymistä normaalina
  • osallistuu solujen jakautumisprosessiin


Pakkauskoko: 200 kapselia


Vuorokausiannos sisältää: 1 kaps
D3-vitamiini ......................25 µg


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Arvostelut 0 arvostelua