Kalium-Magnesium 90 kaps, Aboa Medica

Aboa medica
Kalium-Magnesium 90 kaps, Aboa Medica
Kalium-Magnesium 90 kaps, Aboa Medica
13,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430051444180
Tässä tuotteessa on 250 mg magnesiumia ja 300 mg kaliumia vuorokausiannoksessa.
Suomen maaperässä magnesiumia on melko niukasti ja siksi sitä ei helposti saada riittävästi tavallisesta ruokavaliostamme. Parhaita magnesiumin lähteitä ovat voimakkaan vihreät kasvikset, täysjyvävilja sekä siemenet ja pähkinät.
Kalium edistää hermoston normaalia toimintaa, lihasten normaalia toimintaa ja edistää verenpaineen pysymistä normaalina.
Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, edistää hermoston normaalia toimintaa, edistää lihasten normaalia toimintaa, edistää normaalia proteiinisynteesiä, edistää normaaleja psykologisia toimintoja, edistää luuston pysymistä normaalina, edistää hampaiden pysymistä normaaleina ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
 
Vaikuttavat aineet1 tablRDI*2 tablRDI*
Kalium150 mg7,5%300 mg15%
Magnesium125 mg33%250 mg66%

Annostus:
1 tai 2 ovalettia nesteen tai aterian kera tai lääkärin/terapeutin ohjeen mukaan.
Ainesosat:
Kaliumkloridi, magnesiumoksidi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvisrasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).
 
 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Arvostelut 0 arvostelua