Organic Green Kale, Ecolvita

Aboa medica
Organic Green Kale, Ecolvita
Organic Green Kale, Ecolvita
26,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430051440007

Tuoreesta puhtaasta lehtikaalista
Ecolovita® ORGANIC GREENKALE -lehtikaalijauhe on tehty tuoreesta tanskalaisesta ekologisesti viljellystä vihreästä lehtikaalista. Viherkaali on korjattu viljelykseltä, kun terveelliset ravintoaineet ovat optimaalisen korkeina pitoisuuksina kasvissa. Välittömästi korjuun jälkeen lehtikaali pestään, ja vain muutaman tunnin kuluttua raaka-aine on jo huolellisesti dehydratoituna pakastekuivattamalla. Äärimmäisen huolellinen ja huippunopea tuotantoprosessi varmistaa kaikkien tärkeiden vitaaliaineiden säilymisen tehokkaimmillaan ja 100 % luonnollisessa muodossaan.

Puhdas ja luonnollinen Superfood
Ecolovita® ORGANIC GREENKALE -lehtikaalijauhe on säilytetty 100 % luonnollisena, siksi siihen ei ole lisätty mitään täyte- tai muita lisäaineita. Se on puhdasta ja luonnollista, aitoa superfoodia, joka on täynnä proteiineja, vitamiineja, mineraaleja, flavonoideja ja polyfenoleita.

Ecolovita® ORGANIC GREENKALE -lehtikaalijauhe valmistetaan korkeimman laatuisesta lehtikaalista, jonka puhtautta ja turvallisuutta testataan jatkuvasti tuotantoketjussa, joka on alusta loppuun täysin läpinäkyvää. Lehtikaalijauhe pakastekuivataan ilman minkäänlaisia liuottimia tai muita kemikaaleja. Jauhe tehdään ainoastaan puhtaasta, tuoreesta lehtikaalista, joka on viljelty ilman torjunta-aineita.
Annostus:
Suositeltu päivittäisannostus: 1 annospussi (2 g) päivässä. Avaa pussi ja sirota jauhe ruokaan, juomaan tai kylmään tai kuumaan veteen.
Sekoita jauhe tuoremehuun, veteen, smoothieen, jogurttiin jne. Voit tehdä siitä virkistävän teen tai sirotella leivän päälle. Sirottele keiton tai salaatin koristeeksi ja ravintoarvon lisääjäksi.


Ainesosat:
Vihreä lehtikaalijauhe.
 Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville
Arvostelut 0 arvostelua