Resverasor, Soria Natural

Natura Media
Resverasor, Soria Natural
Resverasor, Soria Natural
25,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 8422947340551

RESVERATROLI-PUNAVIINIVALMISTE

1 puriste vastaa 3 litraa punaviiniä. Resveratrolilla ja punaviinillä on tutkitusti suotuisia vaikutuksia elimistöön ja terveyteen.

RESVERATROLI - maailman tehokkain kasviperäinen solunsuoja

Solujen aineenvaihdunta tuottaa kuona-aineita, joita kutsutaan "vapaiksi radikaaleiksi". Nämä aiheuttavat oksidaatio- eli hapettumisreaktioita heikentäen ja rappeuttaen soluja ja kudoksia (silmän verkkokalvo, verisuonet, iho, kollageeni) ja näin nopeuttavat niiden biologista vanhenemista. Tätä soluaineenvaihdunnan sivuvaikutusta voidaan kuitenkin hidastaa antioksidanteilla. Resveratroli on yksi punaviinin voimakkaimmista terveyttä edistävistä polyfenoleista.

Resverasor on täydellinen luonnonantioksidantti, jota saadaan tummien rypäleiden kuorikerroksista ja niiden siemenistä Erityisen hellä keräysmenetelmä mahdollistaa sen, että aineosat, joilla kaikilla on korkea antioksidanttivaikutus (polyfenolit, resveratroli, antosyanidiinit, oligomeeriset proantosyanidiinit jne.) säilyttävät ominaisuutensa ja suuren hapettumisprosessia estävän aktiivisuutensa. Näin niiden teho vapaiden radikaalien aiheuttamia muutoksia vastaan elimistössämme on korkein mahdollinen.


Annostus: 1-2 puristetta päivässä.
 Sisältö: 60 tablettia.
Päiväannos: 1-2 tablettia päivässä.

Vaikuttavat aineet / 1 tbl:
Polyfenolit yht.135,6 mg
Proanto- ja antosyanidiinit73,8 mg
Tanniinit37,4 mg
Flavonoli1,5 mg
Resveratroli202 µg

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.Arvostelut 0 arvostelua