Vibrant synergy, Terranova

Terranova nutrition
Vibrant synergy, Terranova
Vibrant synergy, Terranova
26,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 5060203792114

Terranova Vibrant Synergy, 50 kaps.

Terranova Vibrant Synergy on erinomainen energiatason korottaja. Se sisältää erityisen paljon elimistöä suojelevia entsyymejä, joilla on tärkeä tehtävä elimistön energia-aineenvaihdunnassa. Tuote tukee myös painonpudotusta.

Tärkeimpiä ainesosia on yksisoluinen klorella-levä ja spirulina jotka sisältävät runsaat määrät lehtivihreää, helposti sulavia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. Cordyceps-sientä käytetään adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan kehon energia-aineenvaihduntaa, kuntoilua ja hapen hyväksikäyttöä. Reishisientä kutsutaan joskus ”kuolemattomuuden sieneksi”. Sitä on tutkittu muun muassa sen yhteydestä sydänverisuoniston-, immuunisysteemin ja maksan terveyteen. Se vahvistaa myös hermostoa uupumustiloissa ja lisämunuaisten vajaatoiminnassa.

Annostus: 2 kasviskapselia päivässä aterian yhteydessä. Ei suositella raskaana oleville.

Ravintosisältö, 2 kasviskapselia:


MAGNIFOOD COMPLEX1005 mg
Klorella (rikottu soluseinämä)250 mg
Spirulina (Spirulina platensis)200 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mg
Siperian ginseng100 mg
Ruusujuuri (tuorepakastekuivattu)100 mg
Cordyceps (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Reishi (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Ashwagandhan juuri50 mg
Amerikan ginseng (tuorepakastekuivattu)50 mg
Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Stabiloitu riisinlese20 mg
Cayennepippuri (luomu, tuorepakastekuivattu)10 mgEI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Klorella (rikottu soluseinä) – Klorella sisältää runsaasti klorofylliä, helposti sulavia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. Klorella tehostaa tervettä energiantuotantoa kehossa.

Spirulina – Spirulinalevä on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää hyvin pilkkoutuvia proteiineja (yli 55 %), vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD). Spirulina yhdessä klorellan kanssa on ihanteellinen yhdistelmä energia-aineenvaihdunnan aktivoimiseksi.

Vehnänorasmehu – Vehnänoras sisältää runsaasti klorofylliä, karotenoideja, vitamiineja, hivenaineita. Erityisen paljon se sisältää elimistöä suojelevia entsyymejä, joilla on tärkeä tehtävä elimistön energia-aineenvaihdunnassa.

Siperian ginseng – Siperian ginseng on yksi tutkituimpia adaptogeenisiä yrttejä. Se tukee energiantuotantoa ja psyykkisiä toimintoja. Se vahvistaa hermoston energiaa ja lisämunuaisia.

Ruusujuuri – Ruusujuurella on merkittäviä adaptogeenisiä ominaisuuksia, jotka edistävät energia-aineenvaihduntaa, tervettä hermovälittäjäaineiden tasapainoa ja hermoston terveyttä.

Cordyceps – Cordycepssientä on käytetty vuosisatojen ajan sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi. Se vahvistaa harjoittelukestävyyttä, tervettä energiantuotantoa ja hapen hyväksikäyttöä.

Reishi – Reishisientä kutsutaan joskus ”kuolemattomuuden sieneksi”. Sitä on tutkittu muun muassa sen yhteydestä sydänverisuoniston, immuunisysteemin ja maksan terveyteen. Se vahvistaa myös hermostoa uupumustiloissa ja lisämunuaisten vajaatoiminnassa.

Ashwagandhan juuri – Ginsengjuuren ja ruusujuuren tapaan ashwagandhaa on käytetty satoja vuosia adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan hermostoa ja energian tuotantoa. Eräillä adaptogeeneilla on stimuloivampi vaikutus hermostoon kuin toisilla. Ashwagandhan vaikutus on erittäin hellävarainen, mutta se tukee samalla myös kehon energiatuotantoa.

Amerikan ginseng – Amerikan ginseng on yksi tutkituimmista adaptogeenisistä yrteistä. Se auttaa tukemaan lisämunuaisten toimintaa ja siten tehostaa energia-aineenvaihduntaa. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä korean (panax ginseng) ginsengiä käytetään stimuloivana ”Yang”-yrttinä, kun taas Amerikan ginseng luokitellaan ”Jin”-yrtiksi. Tutkimusten mukaan erilaisten ginsenosidien tasapaino Amerikan ginseng-yrtissä hillitsee liian stimuloivaa vaikutusta.

Inkiväärin juuri – Inkivääri parantaa verenkiertoa ja ravinteiden kulkua elimistössä. Sillä on myös kipuja lievittävä ominaisuus.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – SRL:n aineisosilla on merkittävä vaikutus energia-aineenvaihduntaan ja hermoston terveydelle. Se sisältää muun muassa B-vitamiineja, alfalipoiinihappoa ja ubikinonia (koentsyymi Q10).

Cayennepippuri – Cayennepippurin hedelmää käytetään parantamaan verenkiertoa. Sillä on myös kipua ja särkyjä lievittävä ominaisuus.Arvostelut 0 arvostelua