B-complex, Terranova

Terranova nutrition
B-complex, Terranova
B-complex, Terranova
14,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 5060203790196

Terranova B-Complex + C, 50 ja 100 kaps.

B-vitamiinit ovat välttämättömiä solujen energia-aineenvaihdunnalle ja siksi niitä suositellaan mm. erilaisissa uupumustiloissa ja henkisessä väsymyksessä. Terranova B-Complex sisältää kaikkia välttämättömiä B-vitamiineja ja lisäksi inositolia ja koliinia, jotka ovat tärkeitä solukalvojen rakenneosasia. Myös riittävä C-vitamiinin saanti on elintärkeä hermoston toiminnalle. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojelee solukalvoja ja solujen DNA:ta. C-vitamiinin tiedetään vahvistavan myös immuniteettia.

Magnifood Complexin sisältämät kasvikset muodostavat synergistisen ympäristön, jossa vitamiinien ja hivenaineiden toiminta tehostuu. Adaptogeeniset yrtit kuten ruusujuuri, venäjänjuuri ja ashwagandha vahvistavat hermostoa ja lisämunuaisten toimintaa stressitilanteissa ja uupumuksessa.

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Ravintosisältö, 2 kasviskapselia:


MAGNIFOOD COMPLEX540 mg
Stabiloitu riisinlese250 mg
Ruusujuurijauhe (tuorepakastekuivattu)50 mg
Ashwagandhan juuri50 mg
Venäjänjuurijauhe50 mg
Vihreä kauran siemen (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Sinimailanen (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Persiljan lehti (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Punajuurimehu ja -lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu)20 mg
Kurpitsansiemenjauhe20 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti)250 mg
Magnesium (oksidi, sitraatti, askorbaatti)50 mg
B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti)30 mg
Inositoli30 mg
B3-vitamiini (nikotiiniamidi)25 mg
Kalsium (askorbaatti, sitraatti, karbonaatti)25 mg
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi)20 mg
B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti)20 mg
B2-vitamini (riboflaviini)20 mg
Koliini (bitartraatti)15 mg
Folaatti (kalsium L-metyylifolaatti)200 µg
B12-vitamiini (metyylikobalamiini)50 µg
Biotiini50 µg


EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Stabiloitu riisinlese sisältää huomattavia määriä B-ryhmän vitamiineja, erilaisia B-vitamiinien aineenvaihduntatuotteita ja ravinteita, jotka tukevat B-vitamiinien imeytymistä ja toimintaa (esim. magnesium ja sinkki). SRL sisältää myös ravinteita (esim. kalium, sinkki ja rauta), joista voi tulla puutos erilaisissa stressitilanteissa.

Ruusunjuuri – Ruusunjuurella on huomattavia adaptogeenisiä ominaisuuksia, jotka voivat tukea tervettä hermoston ja psyyken toimintaa.

Venäjänjuuri – Venäjänjuuri on yksi tutkituimpia adaptogeeneja, se vahvistaa lisämunuaisten ja hermoston terveyttä.

Ashwagandhan juuri – Ginsengjuuren ja ruusujuuren tavoin, ashwagandhaa on käytetty sen adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi, jotka tukevat hermojärjestelmän toimintoja.
Vihreä kauran siemen – Kauran siemenet sisältävät runsaasti B-vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat B-vitamiinien aineenvaihduntaa. Vihreitä kauran siemeniä on käytetty perinteisesti tukemaan hermostoa.

Sinimailanen – Sinimailanen on erittäin ravintorikas kasvi, joka sisältää runsaasti B-vitamiineja (ja magnesiumia, joka tarvitaan niiden biologiseen hyväksikäyttöön) ja hivenaineita, jotka tukevat B-vitamiinien toimintaa.

Persiljan lehti – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde, erityisesti foolihapon. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien toiminnassa ja aineenvaihdunnassa (kalium, magnesium, C-vitamiini ja rauta).

Voikukan lehti – Voikukan lehdet ovat erinomaisia B-vitamiinien ja B-vitamiineja tukevien hivenaineiden, kuten kaliumin, raudan, kalsiumin ja magnesiumin lähteitä.

Punajuuri – Punajuuri on erityisen hyvä foolihapon lähde. Sinimailasen, persiljan ja voikukan tavoin punajuuri sisältää runsaasti kaliumia, rautaa ja sinkkiä.

Kurpitsan siemen – Kurpitsan siemenet ovat yksi parhaimpia luonnollisen sinkin lähteitä. Sinkistä voi nopeasti tulla puutos pitkittyneen psyykkisen stressin aikana. Niissä on myös runsaasti B-vitamiineja tukevia ravinteita, kuten magnesiumia ja rautaa.Arvostelut 0 arvostelua