Magnesium-kalsium complex, Terranova

Terranova nutrition
Magnesium-kalsium complex, Terranova
Magnesium-kalsium complex, Terranova
11,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 5060203791124

Terranova Kalsium Magnesium 2:1 Complex, 50 kaps.

Kalsiumia ja magnesiumia tarvitaan mm. luuston ja lihaksiston terveydelle, hermoston normaaliin toimintaan, kehon pH-tasapainoon sekä energia-aineenvaihduntaan. Ne säätelevät myös verenpainetta, ja ovat tärkeitä sydämen terveydelle. Kalsiumin kanssa suositellaan otettavaksi aina magnesium-lisää oikeassa suhteessa, mikä on huomioitu tässä tuotteessa.
Terranova Kalsium Magnesium 2:1 -tuotteen sisältämä Magnifood Complexin yrtit ja kasvit, kuten riisinlese, inkivääri, nokkosenlehti, sinimailanen, peltokorte ja kurpitsansiemen, tehostavat kalsiumin ja magnesiumin imeytymistä, aineenvaihduntaa ja niiden biologista hyväksikäytettävyyttä elimistössä.

Annostus: 2-4 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Ei suositella raskaana oleville.

Ravintosisältö, 4 kasviskapselia:


Kalsium (karbonaatti, sitraatti)500 mg
MAGNIFOOD COMPLEX500 mg
Stabiloitu riisinlese250 mg
Nokkosen lehti (tuorepakastekuivattu)100 mg
Peltokorte (tuorepakastekuivattu)50 mg
Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Sinimailanen (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg
Kurpitsansiemen25 mg
Magnesium (oksidi, sitraatti)250 mg
FOS (frukto-oligosakkarideja)50 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Tutkimukset ovat osoittaneet, että SRL voi vähentää kalsiumin poistumista virtsan mukana. SRL sisältää myös runsaasti magnesiumia, joka hillitsee liian kalsiumin aiheuttamia haittavaikutuksia.

Nokkosen lehti – Nokkonen sisältää runsaasti sekä kalsiumia että magnesiumia. Nokkonen sisältää myös erilaisia pienravintotekijöitä, jotka vaikuttavat edullisesti magnesiumin ja kalsiumin biologiseen hyväksikäyttöön. Näitä ovat boori, K-vitamiini, pii, sinkki ja C-vitamiini.

Peltokorte – Peltokortteen idut sisältävät runsaasti kalsiumia ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät luuston terveydelle välttämättömiä ainesosia, kuten piitä, C-vitamiinia ja rikkiä.

Inkiväärin juuri – Heikko mahanesteiden ja happojen eritys vaikuttaa heikentävästi magnesiumin ja kalsiumin imeytymiseen. Inkiväärillä on maha- ja sappinesteiden tuotantoa aktivoiva vaikutus, josta voi olla apua magnesiumin ja kalsiumin imeytymisessä.

Sinimailanen – Sinimailanen sisältää luustoa tukevia pienravintotekijöitä, kuten K-vitamiinia, magnesiumia, kalsiumia, booria ja isoflavoneja.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä magnesiumin lähde. Lisäksi ne sisältävät magnesiumin lisäksi kehon kivennäisainetasapainon, luuston sekä happo-emästasapainon kannalta tärkeitä kaliumia, kalsiumia ja sinkkiä. Arvostelut 0 arvostelua