Memo Energy, Valioravinto

Valioravinto
Memo Energy, Valioravinto
Memo Energy, Valioravinto
22,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

MUISTIN JA ENERGISYYDEN TUEKSI

 

Kiire, stressi ja ikääntyminen saavat muistin ja keskittymiskyvyn katkeilemaan. Tällöin elimistömme kyky hyödyntää ja muokata aivoille tärkeitä ravintoaineita ruuasta on saattanut heikentyä. MemoEnergy sisältää aivojen ja hermoston tehoravinteet ja suoja-aineet helposti imeytyvässä, aktiivisessa muodossa.

Aivot elävät sokerilla. On silti vain harvoja tilanteita, että sokeria ei riittäisi aivoille. Useammin pulaa on muista aivoille tärkeistä ravintoaineista, kuten folaatista, B12-, B6- ja B1-vitamiinista. Niitä saadaan eläinperäisiä ruoka-aineita sisältävästä ravinnosta. Stressattu tai ikääntynyt elimistömme ei silti aina pysty muokkaamaan niitä aivojen tarvitsemaan aktiiviseen muotoon.

MemoEnergy sisältää huolella valitut hermostolle tärkeät aktiiviset suoja- ja ravintoaineet, jotka tukevat toistensa vaikutuksia. Tuote sopii myös kasvissyöjille.

KÄYTTÖTARKOITUS

  • Hermoston ja aivojen hyvinvointiin
  • Kognitiivsten toimintojen kuten muistin, oppimisen ja keskittymiskyvyn edistämiseen
  • Psykologisten toimintojen kuten mielialan ja vireystilan edistämiseen
  • Energisyyden ja pirteyden tueksi
  • Hermosolujen suojaamiseen hapettumisstressiltä

KENELLE

  • Kiireisille ja stressaantuneille uraihmisille
  • Opiskelijoille
  • Urheilijoille
  • Ikääntyville ja senioreille
  • Kasvissyöjille

PIENISTÄ YKSITYISKOHDISTA SUURI VAIKUTUS MUISTIIN JA KESKITTYMISKYKYYN

Kroonisessa stressitilassa elimistömme ei aina toimi kuten levossa. Yhtälailla ikääntyminen vaikuttaa aineenvaihduntaan ja kykyyn hyödyntää ravinnon sisältämiä vitamiineja. Tällöin mm. ravinnon tai ravintolisien sisältämän foolihapon muokkaus aivojen tarvitsemaksi folaatiksi heikkenee. Suuristakaan foolihappomääristä ei siksi ole kaikille hyötyä. MemoEnergy sisältää ainutlaatuista Quatrefolic® folaattia. Aktiivinen B12-vitamiini tehostaa sen vaikutuksia.

 

LUONNOLLISTEN TOKOTRIENOLIEN KORKEA BIOLOGINEN AKTIIVISUUS

Lainsäädännön mukaan E-vitamiiniksi määritellään ainoastaan a-tokoferoli. Luonnon ravintoaineissa esiintyy kuitenkin aina rikas seos erilaisia tokotrienoleja ja tokoferoleja. Uudet tutkimukset ovat antaneet viitteitä siitä, että em. tehoaineiden biologiset aktiivisuudet voisivat olla merkittävästi yksittäistä a-tokoferolia vahvemmat. MemoEnergyyn on valittu reilu annos korkealaatuista luonnollisten tokotrienolien ja tokoferolien seosta. Laaja kirjo luonnollisia tokotrienoleita takaa mahdollisimman korkean aktiivisuuden, jonka merkitys korostuu juuri stressin aikana ja luonnollisen ikääntymisen myötä.

Ubikinoni, D3-vitamiini ja hyvin imeytyvät ns. aminohappokelatoidut seleeni ja sinkki täydentävät em. aivojen ja hermoston täsmäravintoaineita. Niiden merkitys kasvaa erityisesti iän myötä

TERVEYSVÄITTÄMÄT JA KLIININEN NÄYTTÖ

MemoEnergy -tabletit sisältävät vitamiineja ja hivenaineita, joilla on monipuolisia terveysvaikutuksia hermoston ja aivojen hyvinvointiin:

B12-vitamiini ja aktiivinen folaatti edistävät psykologisia toimintoja.

Sinkki edistää kognitiivista toimintaa.

B1- ja B6-vitamiini edistävät energia-aineenvaihduntaa.

Seleeni ja sinkki suojaavat soluja hapettumiselta.Pakkauskoko: 90 tabl.


Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet2 tabl.Osuus päivän saantisuosituksesta

B12-vitamiini300 mcg12 000 %
Ubikinoni50 mg
Folaatti (Quatrefolic®)300 mcg150 %
B1-vitamiini1,65 mg150 %
B6-vitamiini2,1 mg150 %
D3-vitamiini20 mcg400 %
Sinkki5 mg50 %
Seleeni30 mcg55 %
Luontaiset tokotrienolit20 mgAnnostusohje 2 tablettia päivässä aterian yhteydessä.

Tabletit voi niellä kokonaisina nesteen kanssa tai imeskellä hitaasti suussa. MemoEnergy -tabletit eivät sisällä imeskelytableteille tyypillisiä makeutus- tai aromiaineita.

MemoEnergy sopii akuuttiin tarpeeseen. Säännöllisessä, pitkäaikaisessa käytössä annokseksi riittää 1 tabletti päivässä.Käyttörajoitukset Tuotteella ei ole erityisiä käyttörajoituksia. Tuotteen aktiiviaineilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia.Tuotteen ainesosat ja säilytys Täyteaine selluloosajauhe, tokotrienolit, ubikinoni, metyylikobalamiini, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, sinkkibisglysinaatti, kolekalsiferoli, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, L-seleenimetioniini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic®.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa eikä sokeria.

Säilytä tuote huoneenlämmössä valolta suojattuna.


Arvostelut 0 arvostelua