Iho-omega 150ml, Valioravinto

Valioravinto
Iho-omega 150ml, Valioravinto
Iho-omega 150ml, Valioravinto
18,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6416227022819

MUSTAHERUKKAÖLJY + OLIIVIÖLJY

Nestemäinen Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljy on helppo tapa nauttia Iho Omega -kapseleiden sisältämää mustaherukansiemenöljyä. Tuotteen ytimenä on vakioitu BC634-mustaherukansiemenöljy, johon on lisätty oliiviöljyä. Öljyä, jonka tiedetään vaikuttavan Välimeren maissa terveyden ja pitkän iän lähteenä. Oliiviöljy on myös yleisin ihon hyvinvointiin nautittu kasviöljy.

MONIPUOLINEN JA IHOLLE HYVÄ KOKONAISUUS

Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljy on koostumukseltaan monipuolinen. Ainutlaatuisen BC634-herukkaöljyn lisäksi se sisältää myös kaikki oliiviöljyn hyvät aineosat. Sisäisesti nautittuna öljy voitelee välittömästi suun ja ylemmän ruoansulatuskanavan limakalvoja. Säännöllisesti käytettynä se tukee ihon ja koko kehomme limakalvojen hyvinvointia tarjoamalla niille hyviä rakennusaineita.

HELPPO ANNOSTELLA JA KÄYTTÄÄ

Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljyn annostelu on helppoa. Yksi teelusikallinen (5 ml) mustaherukka-oliiviöljyä vastaa kahta Iho Omega -kapselia. Nestemäinen öljy soveltuu erinomaisesti myös ulkoiseen käyttöön, suoraan iholle siveltäväksi.

LISÄTIETOJA

BC634-mustaherukansiemenöljystä löydät Iho Omega -kapseleiden tuoteosiosta.

KÄYTTÖTARKOITUS

  • Kuivalle, kutiavalle, herkälle ja ärtyneelle iholle
  • Ikääntyvälle iholle
  • Ravinnon täydentämiseen raskauden ja imetyksen aikana
  • Turvallinen öljylisä pikkulasten tarpeisiin

ONGELMAIHOLLE

Nestemäinen Iho Omega sisältää luonnostaan runsaasti
kaikkia ihon tarvitsemia rakennusaineita. Se hoitaa, ravitsee ja uudistaa ihoa. Kosteuden ja kimmoisuuden palautuminen saa ihon myös näyttämään nuorekkaalta (beauty from within).

RASKAUDEN JA IMETYKSEN AIKAISIIN TARPEISIIN

Mustaherukansiemenöljy sisältää tärkeitä ravintoaineita. Tuotekohtainen kliininen tutkimus osoitti, että Iho Omegan puhdas herukkaöljy on turvallinen vaihtoehto raskaana olevien ja imettävien äitien sekä pikkuvauvojen ravinnon täydentämiseen.

SOLUJEN SUOJAKSI KOKO KEHOLLE

Mustaherukansiemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiiniaktiivisia luonnollisia tokoferoleja, jotka suojaavat elimistömme soluja hapettumisstressiltä.

Nestemäistä Iho Omegaa on täydennetty oliiviöljyllä ja beetakaroteenilla. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. Seos on erityisen monipuolinen ja sitä on helppo annostella.

KENELLE

  • Kaiken ikäisille naisille ja miehille
  • Raskaana oleville ja imettäville äideille
  • Lapsille
  • Kasvissyöjille, vegaaneille
  • Herkille kala-allergikoille

TERVEYSVÄITTÄMÄT / KLIININEN NÄYTTÖ

SUOMALAINEN TUOTEKOHTAINEN TUTKIMUS: BC634-MUSTAHERUKANSIEMENÖLJYN VAIKUTUS ATOOPPISEN IHOTTUMAN PUHKEAMISEEN LAPSILLA

Turun yliopistossa tehty kliininen tutkimus selvitti suomalaisen BC634-öljyn vaikutusta atooppisen ihottuman puhkeamiseen pikkulapsilla. Tutkimukseen osallistui 322 suomalaisäitiä, joista suurin osa oli atoopikkoja. Äidit nauttivat raskauden ja imetyksen aikana herukkaöljyä tai vertailutuotteena ollutta oliiviöljyä. Imetyksen jälkeen vauvojen ravintoon lisättiin päivittäin 1 g nestemäistä öljyä. Lasten atopian puhkeamista seurattiin enimmillään 2-vuotiaaksi asti. Tutkimus osoitti, että herukkaöljyryhmässä 1-vuotiailla lapsilla esiintyi iho-ongelmia 30 % vähemmän ja oireetkin olivat vertailuryhmää lievempiä. (Linnamaa P. et al. Clin. Exp. Allergy. 2010 (40) 1247-55)

Atopia on Suomessa yleinen ja herkästi periytyvä iho-ongelma. Sen syntymekanismeihin voidaan silti vaikuttaa raskauden ja imetyksen aikaisella ravitsemuksella. Herukkaöljyn ja sen aineenvaihduntatuotteiden tiedetään olevan tärkeässä asemassa mm. vauvan autoimmuunijärjestelmän tasapainoisessa kehityksessä. Ravitsemuksella voidaan vaikuttaa myös aikuisen ihon hyvinvointiin.

Suomalainen tuotekohtainen tutkimus: BC634-mustaherukansiemenöljy auttaa alentamaan LDL-kolesterolia
Turun yliopistossa tehty kliininen tutkimus osoitti, että suomalainen BC634-mustaherukansiemenöljy auttoi alentamaan LDL-kolesterolia ja paransi HDL/LDL-suhdetta. Tutkimuksessa nuoret ja terveet koehenkilöt nauttivat vuorojaksoin mustaherukansiemenöljyä ja kalaöljyä 4 viikon ajan.

Herukkaöljy laski LDL-kolesterolia kalaöljyä enemmän. Samalla havaittiin, että Herukkaöljy nosti dihomogammalinoleenihapon (DGLA) pitoisuutta. DGLA:sta muodostuu elimistössä hyviä eikosanoideja, jotka ovat hormonien kaltaisia yhdisteitä. Tarvitsemme eikosanoideja mm. verisuonten supistumisen, verihiutaleiden toiminnan ja elimistön puolustuskyvyn säätelyyn. (Tahvonen R. et al. J. Nutr. Biochem. 2005, 16, 353-359)Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessaVaikuttavat aineet5 - 10 ml.Rasvaa4,6 - 9,2 gn
Tyydyttyneitä rasvahappojan540 - 1080 mgn
Kertatyydyttymättömiä rh., jostan2800 - 5600 mgn
- öljyhappoa (omega-9)n2700 - 5400 mgn
Monityydyttymättömiä rh., jostan960 - 1920 mgn
- linolihappoa (omega-6)n660 - 1320 mgn
- gammalinoleenihappoa (omega-6)n120 - 240 mgn
- alfalinoleenihappoa (omega-3)n160 - 320 mgn
- stearidonihappoa (omega-3)n25 - 50 mgn
E-vitamiinia (alfatokoferoli)n5 - 10 mg*n
Beetakaroteenia, jostan0,2 - 0,4 mgn
- elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinian120 - 240 mcg**n

* 42 - 83 % päivän saantisuosituksesta ** 15 - 30 % päivän saantisuosituksestaAnnostusohje Ensimmäisen kuukauden ajan;1 tl (5 ml) 2 kertaa päivässä

Aloitusjakson jälkeen; 1 tl päivässä.

Yli 6 kk lapsille; 1 tl päivässä.


Nauti öljylisä kevyen aterian yhteydessä.


Pikkulasten kohdalla päiväannos on hyvä sekoittaa esim. hedelmäsoseen joukkoon ja syöttää se lapselle 2-3 erässä.


Annostusta voi vähentää tai lisätä olosuhteiden ja ihon hyvinvoinnin mukaan. Paras vaikutus saavutetaan Iho Omegan säännöllisellä käytöllä.


Tuotteen käyttö on turvallista ja sitä voidaan suositella raskauden ja imetyksen aikana. Turun yliopiston kliinisessä tutkimuksessa käytetty annos raskauden ja imetyksen aikana oli 6 Iho Omega -kapselia päivässä, joka vastaa 3 tl (15 ml) nestemäistä Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljyä. Tutkimuksessa pikkulapsille annettu päiväannos 1 g nestemäistä mustaherukkaöljyä vastaa 1 tl (5 ml) Iho Omega –mustaherukka-oliiviöljyä.Käyttörajoitukset Mustaherukansiemenöljyn käytöllä ei ole todettu sivuvaikutuksia.


Herkkävatsaiset saattavat silti reagoida käytön alussa reiluun öljyannokseen. Vatsa tottuu öljyyn, kun päiväannos nautitaan 2-3 erässä ruokailun yhteydessä.


Arvostelut 0 arvostelua