Hiivaleipä 1kg

Hiivaleipä 1kg

21,90 €
sis. 14 % ALV

Yläneläinen 

Yläneläinen on Eilamarin suosituin vaalea leipä, joka on nimetty kotikylämme Yläneen mukaan. Leipomolla käytämme siitä tuttavallisemmin nimeä Yläri. Yläriä on saatavana matalana leipänä (YL) eli satakuntalaisittain kakkona, joka voidaan jakaa kuuteen osaan taittamalla, sekä sämpylöinä.

Valmistusaineet: suomalainen tattarijauho, luomumaissijauho, täysjyväriisijauho, vesi,  tattarirouhe, tattarilese, psyllium, vuorisuola ja kuivahiiva.


Pikkupatonki 

Mehevä ja kuituinen pikkupatonki maistuu sekä ruoan kanssa että sellaisenaan. Eilamarin patonki on tavallista täyttävämpää. Valmiiksi pakattuna myydään kahden kappaleen pakkauksissa. Nimestään huolimatta pikkupatonki ei ole sen pienempi kuin muutkaan patonkimme.

Valmistusaineet: suomalainen tattarijauho, luomumaissijauho, täysjyväriisijauho, vesi,  tattarirouhe, tattarilese, psyllium, vuorisuola ja kuivahiiva.


Valkosipulipatonki 

Mehevä ja kuituinen pikkupatonki maistuu sekä ruoan kanssa että sellaisenaan. Eilamarin patonki on tavallista täyttävämpää.

Valmistusaineet: suomalainen tattarijauho, luomumaissijauho, täysjyväriisijauho, vesi,  tattarirouhe, tattarilese, psyllium, vuorisuola, valkosipulijauhe ja kuivahiiva.


Ryytinen

Mehevä ja kuituinen yrtein maustettu ohut hiivaleipänen, joka sopii niin minikokoiseksi pitsapohjaksi, välipalaksi kuin ruoan kanssakin nautittavaksi.

Valmistusaineet: suomalainen tattarijauho, luomumaissijauho, täysjyväriisijauho, vesi,  tattarirouhe, tattarilesee, psyllium, vuorisuola, yrttiseos (timjami, rosmariini, kynteli, oregano) ja kuivahiiva.


Naapurin leipä 

Naapurin leipä on vaalea, maissiton, perinteisen makuinen hiivaleipä, joka leivotaan puikulan mallisiksi sämpylöiksi.

Valmistusaineet: vesi, suomalainen tattarijauho, hirssijauho, täysjyväriisijauho, suomalainen tattarirouhe, psyllium, vuorisuola ja kuivahiiva.Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.