Supervege vanilja 600g, Foodin

Foodin
Supervege vanilja 600g, Foodin
Supervege vanilja 600g, Foodin
24,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430055214598

Foodinin Supervege on ainutlaatuinen kolmen luomulaatuisen kasviproteiinin sekoitus, joka sisältää laadukkaita riisi- ja herneproteiinia sekä erityisen proteiinipitoista 70% hamppuproteiinia. Supervegessä on tasapainoinen ja monipuolinen aminohappoprofiili, jonka lisäksi sekoituksessa on aminohappojen imeytymistä tehostava bacillus coagulans-probiootti.


Yksi annos Supervegeä sisältää kolme miljardia ruoansulatusta ja ravinteiden imeytymistä edistävää probioottia. Probiootti yhdessä puhtaiden kasviproteiinien kanssa muodostavat ainutlaatuisen vatsaystävällisen proteiinilisän. Supervege sopii erinomaisesti osaksi aktiivista arkea ja kasviperäistä ruokavaliota sisältäen kaikkia välttämättömiä aminohappoja.


Herkullisen vaniljaisen makunsa supervegemme saa aidosta vaniljasta ja steviasta.


Sekoita 0,5-1 dl supervegeä ja 3 dl vettä tai muuta haluamaasi nestettä. Supervege sopii myös smoothieihin, palautusjuomiin ja ruoanlaittoon lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta.Alkuperämaa:
Kanada, Kiina, Liettua, Belgia, Madagascar/ Kanada, Kina, Litauen, Belgien, Madagaskar
Ravintoarvo:
Energiaa/Energi: 1547 kJ / 370 kcal Rasvaa/Fett: 3,6 g - josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 0,18 g Hiilihydraatit/Kolhydrates: 9 g - josta sokereita/varav sockerarter: 0 g Proteiinit/Protein: 75,5 g Kuitu/Kosfiber: 0,5 g Suola/Salt: 0,49 g
Ainesosat:
Herneproteiini, riisiproteiini, hamppuproteiini, Bacillus coagulans, vaniljauutejauhe, makeuttaja (stevioglykosidit), ksantaanikumi/Ärtprotein,risprotein,hampaprotein,bacillus coagulans,vaniljextrakt,sötningsmedel(stevioglykosider),xantan

Gluteeniton
Arvostelut 0 arvostelua