Supervege maustamaton 600g, Foodin

Foodin
Supervege maustamaton 600g, Foodin
Supervege maustamaton 600g, Foodin
20,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430055215434

Foodinin Supervege on ainutlaatuinen kolmen luomulaatuisen kasviproteiinin sekoitus, joka sisältää laadukkaita riisi- ja herneproteiinia sekä erityisen proteiinipitoista 70% hamppuproteiinia. Supervegessä on tasapainoinen ja monipuolinen aminohappoprofiili, jonka lisäksi sekoituksessa on aminohappojen imeytymistä tehostava bacillus coagulans-probiootti.


Yksi annos Supervegeä sisältää kolme miljardia ruoansulatusta ja ravinteiden imeytymistä edistävää probioottia. Probiootti yhdessä puhtaiden kasviproteiinien kanssa muodostavat ainutlaatuisen vatsaystävällisen proteiinilisän. Supervege sopii erinomaisesti osaksi aktiivista arkea ja kasviperäistä ruokavaliota sisältäen kaikkia välttämättömiä aminohappoja.


Sekoita 0,5-1 dl supervegeä ja 3 dl vettä tai muuta haluamaasi nestettä. Supervege sopii myös smoothieihin, palautusjuomiin ja ruoanlaittoon lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta.

Alkuperämaa:
Kanada, Kiina, Liettua, Belgia/Kanada, Kina, Litauen, Belgien
Ravintoarvo:
Energiaa/Energi: 1547 kJ / 370 kcal Rasvaa/Fett: 3,6 g - josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 0,18 g Hiilihydraatit/Kolhydrates: 5 g - josta sokereita/varav sockerarter: 0 g Kuitu/Kostfiber: 0,5 g Proteiinit/Protein: 79,5 g Suola/Salt: 0,49 g
Ainesosat:
Herneproteiini, riisiproteiini, hamppuproteiini, Bacillus coagulans,ksantaanikumi/Ärtprotein,risprotein,hampaprotein,bacillus coagulans,xantan


Arvostelut 0 arvostelua