Mantelijuoma, makeuttamaton, Provamel

Provamel
Mantelijuoma, makeuttamaton, Provamel
Mantelijuoma, makeuttamaton, Provamel
3,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 5411188114581

Provamel Mantelijuomassa ei ole manteleissa säästelty; juoma sisältää kokonaiset 7 % paahtamattomia luomumanteleita!  Tämä täyteläinen ja paksu pähkinäjuoma on makeutettu pehmeästi agavesiirapilla. Loistavaa leivonnassa, kahvissa, vanukkaissa, kaakaomaitona, jääkaappikylmänä herkkujuomana, muromaitona... Gluteeniton, maidoton, laktoositon, vehnätön, ei lisättyä suolaa.

Yli 30 vuoden kokemuksella Provamel on Euroopan vanhimpia kasviperäisten juomien valmistajia. Provamelin tuotteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti, kaikki Provamelin juomat ovat luomusertifioituja. Luomuviljelyssä ei käytetä keinotekoisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Luomu myös ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja kieltää geenimuunneltujen raaka-aineiden käytön. Provamel on onnistunut kehittämään tuotantoprosessin, joka on täysin hiilidioksidineutraali (CO2 neutral). Kasviperäisten maitotuotteiden hiilidioksidipäästöt ovat huomattavasti lehmänmaitotuotteita pienemmät. 

Ravintoarvo per 100 ml:
Energiaa 47 kcal
Proteiinia 0,9 g
Hiilihydraatteja 38 g
   josta sokereita 2,8 g
Rasvaa 3 g
   josta tyydyttynyttä 0,3 g
Ravintokuitua 0,7 g
Suolaa 0,03 g

Pakkaus: 1 L

Ainesosat: vesi, manteli* (7%), agavesiirappi* (3,8%). *=luomu. Saattaa sisältää jäämiä hassel-, makadamia- ja cashewpähkinöistä. Säilyy avattuna jääkaapissa 5 päivää.

Lisätiedot: luomu, vegaaninen

Arvostelut 0 arvostelua