Mantelijuoma+kalsium 1L, Ecomil

Ecomil
Mantelijuoma+kalsium 1L, Ecomil
Mantelijuoma+kalsium 1L, Ecomil
5,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 8428532230085

Ero muihin rikastettuihin maidonkorvikkeisiin syntyy siitä, että tämä ei ole teknisesti ”rikastettu” vaan tässä tuotteessa on yhtenä raaka-aineena levä nimeltä Lithothamnium calcareum. Tämä levä on luomuvalvotulta luonnonsuojelualueelta (satoja neliökilometrejä Atlantilla, kerätty luontaista esiintymistä vaarantamatta) niin se on luomuraaka-aine. Siksi valmis kalsium-mantelimaito on myös valvottu luomutuote.

Nykytutkimus on osoittanut, että tässä levässä kalsium on ihmiselle sopivassa muodossa, joten sen hyötysuhde on hyvä. EcoMil Kalsium mantelimaidossa on vastaava määrä kalsiumia kuin lehmänmaidossa.

Luomumantelit kasvatetaan 70 km säteellä jalostuslaitoksesta ja toiminta perustuu vuosikymmenien aikana kertyneeseen osaamiseen. Espanjalaisen mantelin viljelyllä on tärkeä rooli lajin monimuotoisuuden säilyttämisessä sillä 80 % maailman manteleista tuotetaan Kaliforniassa.

Valmistusaineet: Vesi, manteli* ( 7 % ), tapiokatärkkelys*, merilevä : Lithothamnium calcareum, luontainen manteliaromi*

*  merkityt ovat luomutuotannosta

Pakkaus:  1 litra, tetrapak

Ravistettava ennen käyttöä. Avattu purkki tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää 5 päivän kuluessa.

Ravintosisältö 100 g

 kcal  37
 Proteiini 1,0 g
 Hiilihydraatit 1,9 g
 Rasva 2,7 g
 Kuitu 0,7 g
 Kalsium 120 mg
Arvostelut 0 arvostelua