Astianpesuaine 750ml, hajusteeton, Ecodoo

Ecodoo
Astianpesuaine 750ml, hajusteeton, Ecodoo
Astianpesuaine 750ml, hajusteeton, Ecodoo
5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380380073441

Ecodoo ympäristöystävällisen asianpesuaineen hypoallergeeninen koostumus tarkoittaa sitä, että kaikki ainesosat on tarkoin valittu ja testattu sopimaan herkällekin iholle, jotta pesuaine ei aiheuttaisi allergisia reaktioita tai herkistymistä. Tuote on paitsi hypoallergeeninen myös ympäristöystävällinen ja saanutkin Ecocert-sertifoinnin osoituksena ekologisuudestaan. Tämä pesuaine ei esimerkiksi sisällä optisia kirkasteita, sulfaatteja, väriaineita, hajusteita (myöskään eteeristen öljyjen komponentteja) tai fosfaatteja. Tuote sopii käytettäväksi niin kunnallisen jätevesihuoltoverkoston alueella kuin sen ulkopuolella, ja onkin oiva valinta esimerkiksi kesämökin astianpesuaineeksi.

Ecodoo astianpesuaine on erittäin tehokas ja sen koostumus on sopivan paksu: se ei valu tiskiharjasta eikä sitä vahingossa tule annosteltua liikaa. Pakkauksessa on kätevä kaatonokka, joka helpottaa annostelua. Tämä astianpesuaine on tehokas rasvaa ja likaa vastaan ja se jättää lasit ja astiat puhtaiksi ja kauniin kiiltäiksi ja tuoksuttomiksi. Ecodoo lahjoittaa 1 % pesuaineen myynnistä "One percent for the planet" -järjestön ympäristöhankkeisiin.

Annostele noin 10 ml astianpesuainetta 10 vesilitraa kohden.

Ecodoo pesuaine sopii myös vegaaneille. Tuotetta tai sen raaka-aineita ei ole testattu valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta eläinkokein.

Keskeiset ominaisuudet:

Hajusteeton ja hypoallergeeninen koostumus
Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine

Vegaaninen
Pullon koko: 750 ml

INESOSAT /INGREDIENSER: <30% vesi/vatten; <5%: anioniset pinta-aktiiviset aineet / anjoniska tensider;
ionittomat pinta-aktiiviset  aineet / nonjoniska tensider; amfeeriset pinta-aktiiviset aineet/amforiska tensider, maitohappo /mjölksyra, kaliumsorbaatti/kaliumsorbat, natriumkloridia / natriumklorid, aloe vera uute/aloe vera extrakt

Arvostelut 0 arvostelua