Huuhteluaine 750ml, laventeli, Ecodoo

Ecodoo
Huuhteluaine 750ml, laventeli, Ecodoo
Huuhteluaine 750ml, laventeli, Ecodoo
5,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380380065309

Ecodoo huuhteluaine pehmentää pyykin ja jättää siihen juuri sopivasti tuoksua. Tuoksu on raikas ja hillitty. Tämä huuhteluaine ei saa sinua pökertymään, mutta sen avulla helpotat silittämistä ja poistat pyykeistä sähköisyyttä ja saat kuidut pehmentymään. Tuote ei jätä pyykkiin myrkyllisiä kemikaaleja, joten sitä voi huoletta käyttää koko perheen pyykinpesuun. Tuotteen anti-staattinen vaikutus tehostuu kuivausrumpukäytön yhteydessä. Tuote sopii myös käsinpesuun. Ecodoo huuhteluaine on ekologisen kuluttajan valinta. Se ei sisällä esimerkiksi väriaineita, synteettisiä säilöntäaineita tai synteettisiä hajusteita. Tuote on ensimmäinen Ecocert-seritifikaatin saanut huuhteluaine Suomessa. Ecocert-sertifiointi varmistaa, että valmistaja noudattaa tiukkoja vaatimuksia raaka-aineiden, tuotantotapojen ja tuotteen kehityksen suhten. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta. Muista myös ECODOO-lupaus (ks. sivun alaosa).


Ecocert-sertifioitu

Pakkauskoko 750 mlECODOO-LUPAUS


Ecodoo tekee töitä ihmisten ja ympäristön eteen. Tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteiden koostumus on tiivistetty ja riittoisa, ja siten ympäristölle ystävällinen. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta.


Tuotteissa ei käytetä:


-optisia kirkasteita

-keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita

-petrokemian ainesosia

-mineraaliöljyä tai silikoneja

-synteettisiä emulgointiaineita (PEG-yhdisteet)

-raaka-aineita muuntogeenisistä kasveista (GMO-vapaa)

-ammoniakkia, voimakkaasti emäksisiä ainesosia tai voimakkaita happoja

-fosfaatteja tai fosfonaatteja

-klooria tai kloorijohdannaisia

-eläinkokeita tuotekehityksessä yrityksen tai kolmansien osapuolien toimesta

-biohajoamattomia ainesosia


Ainesosat/Ingredienser: >30% vesi/vatten, 5-15% kationiset pinta-aktiiviset aineet/kationiska surfaktanter; <5% sitruunahappoa/citronsyra, hajusteet/dofter (eteerinen laventeliöljy/eterisk lavendelolja - sisältää/innehåller: Linalool)


Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava lääkärin hoitoon ja näytettävä etiketti tai pakkaus. / Försvaras oåtkomligt för barn. Om produkten har hamnat i ögonen, skölj med mycket vatten. Om produkten har svalts, kontakta läkare och visa förpackningen eller produktbladet.


Annostus: Kaada 1 korkillinen pesukoneen huuhteluainelokerikkoon. Käsinpesussa käytä 0,5 korkillista 10 litraan vettä.

Arvostelut 0 arvostelua