Lasi- ja peilipuhdistussuihke 600ml, Ecodoo

Ecodoo
Lasi- ja peilipuhdistussuihke 600ml, Ecodoo
Lasi- ja peilipuhdistussuihke 600ml, Ecodoo
7,80 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380390900829

Ecodoo ikkuna- ja peilipuhdistusspray on helppo ja turvallinen tapa puhdistaa kodin lasi- ja peilipinnat ilman turhia kemikaaleja. Spray on suunniteltu poistamaan erityisesti tahroja, rasvaa ja sormenjälkiä. Se jättää lasipinnan sädehtivän puhtaaksi, ilman rantuja. Ecodoo spray kuivuu nopeasti, joten sitä on helppo käyttää myös isojen pintojen puhdistuksessa.

Ecodoon Ecocert-sertifioidussa lasinpuhdistussprayssa on kasviperäinen koostumus ja mieto eukalyptuksen tuoksu. Se sopii kaikkien kodin lasi-, peili, ikkuna- ja kromipintojen puhdistamiseen. Tuote on täysin biohajoava ja sillä on pienin mahdollinen vaikutus vesieliöihin. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein eikä se sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Suomen ainoa Ecocert-sertifoitu pesuaine lasipinnoille!

Käyttö: Suihkuta pestävälle pinnalle ja kuivaa nukkamattomalla mikrokuituliinalla tai säämiskällä. Vaikeille tahroille suihkuta ensin suoraan tahrakohdan päälle ja pyyhi tahra pois, ja käsittele lopuksi koko pinta uudestaan suihkeella.

 

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu

Täysin biohajoava

Ei testattu eläinkokein

Pakkauskoko 500 ml

 

 INCI/Ainesosat/Ingredienser:

>30%: Vesi/Vatten, 5-15%: kasviperäinen etanoli/etanol, <5%: anioset pinta-aktiiviset aineet /anjoniska tensider, sitruunahappoa/citronsyra/, eteerinen öljy/eterisk olja (100 % luonnollinen eukalyptus, 100 % naturlig eucalyptus).

Pinta-aktiiviset aineet kasviperäisiä. Tensider av vegetabilisk ursprung.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varo tuotteen joutumista silmiin. 

Arvostelut 0 arvostelua